9 Mayıs 2018 Çarşamba

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yamaner Kırklareli halkına teşekkür etti.



**  Kürşad Yamaner; “Partimizin çığ gibi büyümesi rakiplerimizin korkulu rüyası oldu, uykularını kaçırdı!”
Cumhurbaşkanı adaylığı için imza verme işlemi bu gün sona erdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve  Vatan Partisi Genel  Başkanı Doğu Perinçek 100 bin imzayı geçerek Cumhurbaşkanı adayı olma hakkını elde ettiler. Vecdet Öz yeterli imzayı alamadığı için aday olamadı.  
Cumhurbaşkanı adaylarının aldığı imza sayıları YSK’dan açıklandı. Buna göre adaylardan Meral Akşener: 247 bin 623, Temel Karamollaoğlu: 161 bin 342,  Doğu Perinçek: 109 bin 990  ve  Vecdet Öz: 2 bin 545 imza aldı.
İmza verme işlemi Kırklareli’nde de  yoğun bir katılımla devam etti. İYİ Parti beklenenin çok üzerinde imza alarak Türkiye çapında olduğu gibi Kırklareli’nde de açık ara önde olan parti haline geldi.
İmza süreci ile ilgili, Kırklareli’nin en çok okunan internet Gazetesi Kırklareli Haberci’ye açıklamada bulunan Kırklareli Milletvekili aday adayı Kürşad Yamaner şunları kaydetti;
“Mecliste gurubunu kuran İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in   Cumhurbaşkanı adaylığı için müracaat etmesi yeterli olmasına rağmen, Genel Başkanımız  ille de 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olacağını, bu imzayı toplayarak aday olacağını açıklamasından sonra süreç başladı.  Genel Başkanımız büyük bir cesaret örneği göstererek  başlattığı  imza kampanyası kapsamında  diğer Cumhurbaşkanı adaylarını fersah fersah geçerek adaylığını tescilledi. Genel Başkanımız  Meral Akşener  imza  verme  işlemi devam ettiği saatlerde 247 bin 623 imza sayısına  ulaşmıştı.
Partimiz Kırklareli’nde ve yurt çapında beklenenin çok üzerinde bir ilgi gördü, bu ilgi iktidarın tek alternatifinin İYİ parti olduğunu açıkça ortaya koydu. İmza kampanyası sürecinde Kırklareli’nde Partimize gösterilen büyük teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kırklareli’nde Partimizin kuruluşuna gelerek cesur insanların mücadele ateşini yakan, şahsıma ve parti üyelerimize desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e candan, yürekten teşekkür ediyorum.    
Partimizin çığ gibi büyümesi rakiplerimizin korkulu rüyası oldu, uykularını kaçırdı. Bu sebeple  Genel Başkanımıza ve partimize şuursuzca saldırılar hat safhaya ulaştı ve geçtiğimiz günlerde parti üyelerimiz  fiili olarak bıçaklı saldırıya da uğradılar. Unutulmamalıdır ki bu hareket cesurlar hareketedir ve bu saldırılar  bizleri asla yıldıramaz. Genel Başkanım; “ Milletimizi korkutmaya çalışan mertlikten adamlıktan erkeklikten uzak söylemlere ve saldırılara  pabuç bırakmayacağımızı herkes  bilsin.” Diyerek bizim yılmadan mücadele edeceğimizi ve hedefimize ulaşarak ülkeyi huzur ortamı  içinde yönetmeye talip olduğumuzu ortaya koymuştur.
Bu zorlu mücadelede partili partisiz bizleri yalnız bırakmayan, gönülden desteğini  esirgemeyen değerli Kırklarelili hemşehrilerimin  gösterdikleri teveccühü karşılıksız bırakmayacağımıza, güvenlerini boşa çıkarmayacağımıza söz veriyor, kendilerine yürekten teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyorum.”


Hiç yorum yok: