5 Mayıs 2018 Cumartesi

Ak Parti'de temayül yoklaması yapıldı. 19 kişinin hayalleri suya düştü!

 
Ak Parti Temayül yoklaması şölen havasında geçti
ancak partililer 22 adaydan sadece 3'üne oy verdi.
Milletvekili  Seçimleri için  Ak Parti'den aday adaylık başvurusunda bulunan 22 isim için Kırklareli Halk Eğitim Merkezinde  temayül yoklaması yapıldı.
Ak Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan  27. dönem Milletvekili adaylığı için yapılan  temayül yoklamasında  900 Ak Partili, 22 aday adayından sadece 3'üne oy verdi.
Ak Parti İl Başkanlığı, temayül yoklamasının bir ön yoklama olduğunu, son kararın temayül yoklamalarının da değerlendirilmesiyle Ak Parti Genel Merkezince verileceğini ve Milletvekili aday sıralamasının  21 Mayıs'ta açıklanacağını bildirdi.
 Temayülde 22 adaydan 3'üne oy verilirken, bu üç adayın isimleri ise açıklanmadı. 
Sokaktaki vatandaş,  22 aday adayından sadece 3'üne oy verilmesini, diğerlerinin tek bir oy bile alamamalarını  çok manidar bulduklarını ve başvuruda bulunan 19 kişinin bir kaç günlük hayal için başvuru paralarını çöpe attıklarını söylediler. 
Temayül yoklaması sonunda görüş beyan edenler, İlk üç sıranın Turhan Altıntel, Selahattin Minsolmaz, Şenol Gürşan ve Ahmet Gökhan  Sarıçam isimlerinden oluşabileceğini, muhtemelen bu isimlerden birinin dışarıda kalacağını tahmin ettiklerini belirttiler.

Hiç yorum yok: