9 Temmuz 2014 Çarşamba

MHP Milletvekili Engin Alan Paşa 12 Temmuz Cumartesi günü Kırklareli’de


Faruk CEYLAN-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanlığının 12 Temmuz'da düzenleyeceği iftar yemeğine, Balyoz davasından tutuklu olarak yargılanırken 2011 yılında MHP İstanbul Milletvekilliğine aday gösterilen ve seçimi kazanarak Milletvekili olan 4 yıl Milletvekili olarak cezaevinde tutulan, tüm sanıkların salıverilmesine rağmen ilgili davadan tek başına cezaevinde kalan, geçtiğimiz günlerde tahliye edilerek 4 yıl sonra Mecliste yemin eden,   bebek katilini Türkiye'ye getiren, eski Özel Kuvvetler Komutanı, Emekli Korgeneral İstanbul Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Milletvekili Engin Alan Paşa gelecek. Engin Alan Paşanın Kırklareli’ne geleceğini duyan partili partisiz bir çok vatandaş, paşanın Kırklareli’ne gelişine çok sevindiklerini ve büyük heyecan duyduklarını söylediler.
MHP İl Başkanı Şaban Savaşan MHP Milletvekili Engin Alan Paşanın Kırklareli’ye gelişi ile ilgili şunları söyledi; “ PKK ile göğüs göğse çarpışmış olan, büyük kahraman,Milletvekilimiz Engin Alan paşamız 12 Temmuz’da düzenlediğimiz iftar yemeğine onur konuğumuz olarak gelerek bizleri şereflendirecektir. Kendisini misafir edebilmekten, şahsım ve partim adına büyük gurur duyacağız. İftar yemeğimize tüm Kırklareli halkı davetlidir.” Dedi.
Engin Alan Paşa Cumartesi günü saat 17.00'de Mehteran eşliğinde Gar binası önünde karşılanacak. Alan Paşa Kırklarelili esnafını ziyaret edecek ve sonrasında, MHP'nin Dereköy yolu üzerinde ki  Safir Yazlık düğün bahçesinde vereceği iftar yemeğine katılacak.  
Kırklareli 12 Temmuz Cumartesi günü  MHP’nin düzenleyeceği  iftar yemeğine gelecek olan Kahraman paşa Engin Alan’ı bekliyor. 


Hiç yorum yok: