3 Temmuz 2014 Perşembe

EKMEK ARASI FAST FOOD YENİ LEZZETLERLE KIRKLARELİLİLERİN HİZMETİNDE


*Ekmek Arası Fast Food’da her şey 5 lira. İzmir söğüş, özel imalat yayık tereyağı ve yayık ayranda ekstra lezzet.

Faruk Ceylan-İşletmeciliğini Hakan Kip’in yaptığı “Ekmek arası Fast Food” Cumhuriyet caddesi 1.’nci çıkmazında  (Kuyumcu Şinasi yanı.) hizmete girdi. Farklı lezzetler ve sabit fiyat garantisi ile halka hizmet edeceklerini, kalite ve hijyenden asla ödün vermeyeceklerini belirten Hakan Kip  Kırklareli halkına sunacağı  faklı  lezzetler ile ilgili  gazetemize şu açıklamalarda bulundu; “ Hedefim Kırklareli’ni farklı ve  kaliteli lezzetlerle  buluşturmak.  Hijyen olmazsa olmazlarımızın  başında geliyor. Kuyumcu Şinasi’nin yanında ki Cumhuriyet caddesi 1’nci çıkmazında halkımıza hizmet için yola çıktık. Saat 06.00’dan, 24.00’e kadar açık olacağız.  11 ayın sultanı  Ramazanda da  iftar ve sahur menülerimizle  halkımızın hizmetinde olacağız.
Müessesemizde tüm yiyecek menülerimizin fiyatı  5 lira.  4 kişilik bir aile müessesemizin özel lezzetlerini sadece 20 liraya yiyecek, öğrenci kardeşlerimiz 5 liraya rahatlıkla karnını doyururken, farklı lezzetlerimizin de müptelası olacaklar.
Kırklareli’de olmayan,İzmir’in meşhur söğüş menülerini; Dil, beyin, kelle ve diğer et çeşitleri ile müşterilerimize sunacağız. Bunun yanı sıra, Peynirli Omlet+ Sınırsız çay, Sahanda Yumurta+ Sınırsız çay, Diğer Omlet, sahanda yumurta çeşitleri, Menemen  çeşitleri, Sucuk ekmek, Avcı Böreği,  Ev yapımı hamburger ve ızgara balık ekmeği 5 liraya, Tatlı, tuzlu soğuk sandaviç çeşitleri ile sosisli sandaviçlerimizi 3 liraya, İzmir Kumru sandaviçimizi de 6 liraya müşterilerimize  sunuyoruz.  Lezzetine doyamayacağınız köpüklü yayık ayranımız içecek olarak özel tercihiniz olacaktır. Menemen, sahanda yumurta ve omlet çeşitlerimiz bakır tavada yapılarak servis edilmektedir.

Kendi imalatımız olan Yayık tereyağımız da  sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olacak. Halkımız müessesemizde özel lezzetlerimizin keyfini yaşarken,  misafirlerini sabah kahvaltısı  dahil olmak üzere günün her saatinde  gönül rahatlığı içinde, keselerine uygun ucuz fiyatlarla ağırlayabilecekler.Özel lezzetlerimizi evlerinde yemek isteyen müşterilerimiz için sipariş hattımız:  0 506 150 99 39” Dedi.






Hiç yorum yok: