11 Ocak 2013 Cuma

Karahıdır, “Belediye Başkanına minnettarız”

Başkan çalışmalarda
ekibinin başındaydı.

*Karahıdır mahallesi sakinleri,   “Başkan Çağlayan  Kanayan yara haline gelen su baskınlarını durdurdu. Kendisine minnettarız.”

Haber: Faruk Ceylan- Fotoğraflar: İrfan Özeklioğlu
Böyleydi

Karahıdır Mahallesinde  yağmur yağdığında su baskınına uğrayan  evler, bahçe ve yolları artık su basmayacak. Vatandaşın canına tak eden, ve kanayan bir yara haline gelen sel baskınları Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın konuya el atmasıyla çözüme kavuştu.  Vatandaşın şikayetlerini değerlendiren Başkan Çağlayan, Vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için düğmeye bastı, Belediye ekipleriyle birlikte bizzat çalışmalara refagat ederek sorunun çözülmesini sağladı. Çalışmalar sırasında Başkan Çağlayan’a Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, Belediye Meclis üyesi Ahmet Yaşa ve Meclis üyesi Şenol Can’da refagat etti. Belediye Başkanı ve ekibinin Vatandaşın sorununun çözümünde gösterdikleri hassasiyet taktirle karşılandı.Başkan Çağlayan Kırklareli'nin tek kaldırımsız mahallesi olan Karahıdır'ın ana caddesi Edirne Caddesine derhal kaldırım yapılması çalışmalarını başlatacağını da söyleyerek, "Karahıdırlı'ları araçlarla ana caddede yürüyerek hayati risk almaktan da kurtaracağız" dedi. 
Böyle oldu.
Karahıdır’lı vatandaşlar, Başkan Çağlayan’ın kendilerini sel baskınlarından kurtardığından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “  Başkan Cavit Çağlayan Kanayan yara haline gelen su baskınlarını durdurdu. Kendisine minnettarız. O ve ekibi bizi unutmadı, yarın bizde onu unutmayacağız” dediler.

Karahıdır Mahallesinin yürekler acısı hali kısa sürede çözüme kavuştu. 
Haberle ilgili İrfan Özeklioğlu Fotoğrafları>>>>>









 












Hiç yorum yok: