26 Ocak 2013 Cumartesi

İlk defa bir Vali eşi Karahıdır’a misafir oldu…




*Vali Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman Karahıdırda karne törenine katıldı, Velilerle sohbet etti, öğrencilere karne hediyesi verdi. 

Haber :Faruk Ceylan
Fotoğraflar: İrfan Özeklioğlu

Vali Mustafa Yaman’ın  eşi Gülseren Yaman, kızı Elif Nur Yaman,   İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş’ın eşi  Nermin Aktaş, eski  İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’nun eşi  Nurcan Canbazoğlu,  Karahıdır İlk Öğretim okulunda karne törenine katıldılar.
Karahıdırlı’lar tarihlerinde ilk defa bir Vali eşi tarafından ziyaret edildiklerini söylerken memnuniyetleri yüzlerinden okunuyordu.
 Gülseren Yaman karne Töreninde öğrencilere  karneleriyle birlikte hediyelerde verirken, öğrencilere ve velilere samimi  davranışlarıyla dikkat çekti. Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Gülseren Yaman ilerideki meslek seçimlerinde ki hedeflerini sorduğu öğrencilerle hemen kaynaşıp ana şevkatiyle davranışları sayesinde çocuklarında, velilerinde büyük sevgisini kazandı. Yaman Velilerle sohbetinde talep,dilek ve önerilerini sordu.

 Öğrenci velileri bu güne dek bu kadar samimi ve candan bir  Vali  eşi tanımadıklarını ifade ederken, Gülseren hanımın çok cana yakın, samimi ve alçak gönüllü olduğunu söylediler. Gülseren hanımı çok seven öğrenciler ise, “ Sizi çok sevdik,  sık sık görüşmek istiyoruz. Karahıdır’a yine gelin.” Dediler.
Karnelerini alan öğrenciler Konuklarına Şiir ve müzik dinletisiyle  birlikte, piyes gösterisi sundular.
Gülseren  Yaman Okul Müdürü Enver Erden ve öğretmenlerinden  okul hakkında bilgiler alırken,  Müdür Erden’e okulla ilgili sorunlarını ve taleplerini de sordu.

Yaman Karahıdır’da çok güzel karşılandığını,  bu ziyaretten çok memnun kaldığını ve Karahıdır İlk Öğretim Okulunu çok beğendiğini, Karahıdır’ı yine ziyaret edeceğini söyledi.Vali Yaman’ın Eşi Gülseren hanımın bu ziyareti Karahıdır’lılarca da büyük memnuniyetle karşılandı. 









Hiç yorum yok: