27 Haziran 2012 Çarşamba

SAHTE GÜNDEM VE SÜRÜKLENDİĞİMİZ UÇURUM!



DİKİLİyorum

DENİZ FENERİ'NE VERİLEN PARALAR GERÇEKTEN ÇALINDI MI?
 ASELSAN GERÇEKTEN SATILDI MI?

Vedat DURMAZ
Ülkemiz malesef hızlı bir parçalanma ve yok edilme sürecine girmiş durumda. Türk Milleti'nin düşmanları gizlice desteklediği ve beslediği PKK'lı bebek katillerini kullanarak, her gün bir Mehmetçiğimizi, Polisimizi, Görevli veya görevsiz ayrımı yapmadan sivil vatandaşlarımızı haince ve hunharca katletmekte dir. Ülkemiz cayır cayır yanarken, boğazımıza kadar şehit kanına gömülmüşken, bizi yönetenler bu konudaki beceriksizliklerini gizleyebilmek için ''Kürtaj'' gibi elzem olmayan konuları ortaya atarak asıl büyük sorunların üstesinden gelemediklerini görmemizi istemiyorlar! Bir yandan iç ve dış borç bataklığında her gün biraz daha batıyorken, Deniz Feneri Derneği ile ilgili yolsuzluk(yardım paralarının çalınması) iddialarını konuşmamızı engellercesine ne kadar önemsiz konu varsa tartışmaya açıp dikkatimizin dağılması için çaba sarfediyorlar. Bizler ağızlarımızda ''kürtaj'' sakızını çiğnerken ASELSAN gibi Dünya'da eşi olmayan ve Milletimiz açısından hayati önemi bulunan bir kurumumuzun satılıp satılmadığı konusu da aydınlığa kavuşturulmadan gündemden kaldırıldı. 

HÜKÜMET ELİYLE Mİ İÇ SAVAŞA SÜRÜKLENİYORUZ?
Ülkemiz hızla bir kardeş kavgasına, bir iç savaşa sürüklenirken, tabiri caizse cayır cayır yanarken, her gün üçer, beşer şehit cenazesi kaldırılıyorken, İmralı'da tatile gönderilmiş Bebek Katillerinin Elebaşısı'nın cezası hafifletilerek ev hapsinin gündeme oturtulması ile hedeflenen ne? Acaba milletimizin Devlet Güvenlik Güçleri'ne olan güveninin yitirilmesi, bireylerin silahlanarak kendi güvenliğini sağlama maksadı ile bir iç savaşa sürüklenmesi mi hedefleniyor diye aklımızın bir köşesine geliveriyor!

KEŞİF UÇAĞIMIZ VE İKİ PİLOTUMUZ SUNİ GÜNDEME KURBAN MI EDİLDİ?
Evet Ülkemiz hızla bir kardeş kavgasına, bir iç savaşa sürüklenirken, tabiri-i caizse cayır cayır yanarken, her gün üçer, beşer şehit cenazesi kaldırılırken Emperyalistler'in ağzını sulandıran Komşumuz Suriye'nin iç işleriyle bu kadar alakadar olmanın maksadı nedir?(!) Bu güne kadar bölgemiz için tek bir yararlı icraatı olmamış Siyonist Emperyalistlerin tüm Ortadoğu'yu karıştırdıkları neden görmezden geliniyor?(!) Kendileri sırtlarına masaj yapan makam arabalarıyla gezerken, mecliste ceylan derisi koltuklarda otururken, neden Pkk'lı canilerin karşısına Benim Memedim 50 yıllık G3 piyade tüfeği ile gönderiliyor? Daha iki gün önce Genel Kurmay Başkanımız kendi ağzıyla açıkladı ''her yıl yüzlerce yabancı ülke savaş uçakları tarafından hava sahamız ihlal ediliyor, bu yıl 114 yabancı ülke savaş uçağı Türk Hava Sahası'nı ihlal etti..'' diye kendi beceriksizliğini ifşa etti. Bir yandan Irak sınırı kevgire dönmüşken, o sınırlarımızı korumakla görevli olan keşif uçağımızın Suriye Hava Sahası'nda işi ne diye sormazlar mı adama? Aynı zamanda Sayın Erdoğan ''Suriye askeri unsurlarının sınırımıza yaklaşması durumunda ateş açılacaktır..'' diye diklenirken neden kimse karşısına çıkıp Barzani kontrolündeki Irak sınırından gelenlerin görmezden gelindiğini soramıyor? Yoksa tüm bu olup biten de suni olarak yaratılmış gündemin bir parçası mıdır? Yoksa bir keşif uçağımız ve iki pilotumuz tıpkı İkiz Kuleler gibi büyük bir tezgaha kurban mı edildi?(!) Bizim dikkatimiz bu olup bitenlere yönlendirilmişken yine çok büyük şeyler mi kaybedeceğiz millet olarak?

YAKIN ÇEVRESİNDE HİÇ Mİ VİCDANLI ADAM KALMADI?
Sayın Tayyip Erdoğan'ın yanında vicdanlı bir insan evladı varsa Allah(c.c.) rızası için kendisini uyandırsın. Her gün Şehitlerimize döktüğümüz gözyaşlarımız yetmiyormuş gibi, kahramanlığı binlerce yıldır bilinen Şanlı Askerlerimizin başına çuval geçirilip esir alındı. Filistin'e giden gemide 9 tane memleket evladımız hunharca katledildi! İflasın eşiğindeki Yunanlılar Ege'de iki adamızı işgal etti. Suriye Hava Sahası'nda bir uçağımız, iki pilotumuz yitirildi! Yok mu Ak Parti içinde Sayın Erdoğan'ı uyandırıp gerçekleri gösterecek? Aldığı 'Yahudilik Üstün Hizmet Plaketi'ni geri verdirip, başta Amerika olmak üzere tüm Siyonist Emperyalistlere bölgemizden ''S..tirin gidin ulan'' deme cesaretini kendisine verebilecek. Sonrasında da çelik bilekli Türk Milletine güvenmesi gerektiğini söyleyebilecek vicdanlı bir insan evladı yok mu Allah(c.c.) rızası, Peygamber(s.a.v.) aşkı için?!!! 

Hiç yorum yok: