4 Haziran 2012 Pazartesi

CHP’de MYK Kararı ile görevden alınan Vecdi Gündoğdu, Başkanlığı geri aldı.


 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkalığı Kongresi  Show Düğün Salonunda yapıldı.
İl Kongresinin açılış konuşmasını yapan CHP Kırklareli İl Başkanı İhsan Kazan; “Kongremizin ilimize Türkiyeye ve CHPye başarılar getirmesini diliyorum” dedi.
Divan Başkanlığına CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Divan Üyeliğine ise Necati Döner ve İsmail Kolcular seçildi.
Kongrede, bir konuşma yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer; “CHPnin iktidar yürüyüşünü Tekirdağda, Edirne’de ve şimdide Kırklareli’nde başlattık. Bizler Trakyalı CHPliler olarak AKPnin iktidarına önümüzdeki seçimlerde dur diyeceğiz “ dedi.
 Yüceerin ardından bazı sendika başkanları, temsilcileri, Milletvekilleri ve İl Başkanlığına aday olan Aydın Karakoç ile Vecdi Gündoğdu seçim konuşması yaptı.
Konuşmaların akabinde 463 delege sandık başına gitti. 4 oy geçersiz sayılırken, 256 delegenin oyunu alan Vecdi Gündoğdu yeniden İl Başkanlığına seçildi. Seçimde İl başkan Adayı olan Aydın Karakoç da 203 oy aldı. 
Daha önce MYK Kararı ile görevden alınan ve delegelerin oyları ile yeniden CHP Kırklareli İl Başkanlığına seçilen Vecdi Gündoğdunun listesi şu isimlerden oluştu:
*Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Cengiz Akcan, Necati Apak, Emrah Arslan, Fettah Aygün, Adnan Balta, Elmas Büyükdere, Erdoğan Delioğlu, Serdar Dündar, Yasemin Ertaş, İlhami Girgin, Tuncay Gökçe, Yüksel İbrikçi, Gökçe Kanal, Elif Karaçam Güne, Ayfer Sevil, Zafer Şirin, Özge Yenerel, Ahmet Yurttaş, Berk Zağra, Recep Zengin 
*Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Namık Kemal Çoban, Asım Bilister, Cumhur Göçek, Mesut Keskin, Tuncay Şenol, İzzet Kaymaz, Ediz Engin, Ekrem Eker, Aysun Vardar, Türkan Alpagut, Serkan Metin, Gülüzar Akkaş, Seda Düzyol, Savaş Kahveci, Vedat Sakallı, İpek Karagözsoy, Gökhan Uyanık,  Hülya Işık, Bayram Batu, Tamer Çelebi
*Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Nükhet Aşkın, Sadık Bayrak, Fedai Emer, Tahsin Gencay,  Meryem Gider, Devrim Gündüz, Metin Kızılarslan, Şebnem Özgen, Hamit Son
* Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Hasan Özkan, Kadri Atik, Nejat Kuruoğlu, Münür Yıldızer, Gülçin Aral
*Kurultay Delegeleri: Elmas Büyükdere, Mustafa Cingöz, Gülay Erel, Hasan Ali Eren, Emin Halebak, Okay Şeran.


Hiç yorum yok: