29 Ocak 2014 Çarşamba

MHP Belediye Başkan adayı Derya Bulut'un takımının hedefi 3.lig


*Fen Bilimleri Okulları Kırklareli Koleji Spor Kulübü  Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Derya Bulut, Bayanlar Voleybolda hedeflerinin önce Play-of, sonra 3.lig olduğunu söyledi.

Faruk Ceylan-Bayanlar Voleybol Bölgesel ligin favori ekibi Fen Bilimleri Okulları Kırklareli Koloji Spor Kulübü  Gençlikspor Kulübünü ezici bir üstünlükle 3-0 yenerek Play-of yolunda bir engeli daha aştı.
Sude İzel Çetin, Neslinur Orhan,Tuba Bilgin,Evrim Genç Oğuz, Seda Kocakaya, Merve Yapak, Zehra Berber, Asya Güneri, Gülfidan Güler, Çisel Yeşiltuna ve  İpek Seyrek’ten oluşan Fen Bilimleri Okulları Kırklareli Koleji Spor Kulübü takımı, Esra İşyapar, Selin Özova, Kader Baltacı, D.Nur Erbay, Merve Kerti, Birgül Keten, Gülcan Özen, İrem Gürcan, Tuğba Başdemir, Asya Sert, Öykü Baki ve Selin Karabulut’tan oluşan Gençlikspor Kulübü ile karşılaştı.
Antrenörlüğünü Milli hocalardan Hikmet Akkoyun’un yaptığı ve Kadrosunda Beşiktaş’tan Zehra Berber,
Galatasaray’dan Seda Kocakaya ve Edirne Teiaş’tan Evrim Genç Oğuz gibi güçlü oyuncuları bulunduran  Fen Bilimleri, lig mücadelesinde  baştan sona üstün bir oyun sergileyerek Gençlikspor Kulübünü 3-0 yendi.
Maçı Fen Bilimleri Okulları Kırklareli Koleji Spor Kulübü Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Derya Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner ile birlikte izledi.
Başkan Derya Bulut, hedeflerinin Bayanlar Voleybol Bölgesel ligde şampiyon olarak Play-of’a katılmak olduğunu belirterek gazetemize şu açıklamada bulundu; “ İyi bir takım kurduk. Kadromuza Beşiktaş ve Galatasaray alt yapısından iki oyuncu ile, Edirne Teiaş’tan bir oyuncu transfer ederek güçlendik.  Hedefimiz önce Bölgesel ligi geçmek, ardından play-oflara katılarak Şampiyon olup 3. Profesyonel lige yükselmek.
 Takım kadromuz Bölgesel lig için yeterli olabilir ama Play-of mücadeleleri için en az iki transfer daha yapmamız gerekiyor. Bunun için Profesonel ligde mücadele eden takımlarla görüşmelerimiz devam ediyor.” dedi.
Takım antrenörü Hikmet Akkoyun’da Başkan Derya Bulut’un koyduğu hedefi gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını, Play-of müsabakalarına katılacaklarını ve burada şampiyon olarak 3.Profesyonel lige çıkacaklarını belirterek, 3.ligde kalıcı olabilmek için alt yapıya da önem verdiklerini söyledi.
Antrenör Akkoyun, Spor okullarında toplamda 60 öğrencilerinin bulunduğunu, Yıldızlar ve küçükler ligine de katılacaklarını, Erkekler Bölgesel ligde Edirne’de ki turnuvaya da katılacaklarını ifade etti.


Hiç yorum yok: