7 Ocak 2014 Salı

Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir'den yatağa bağımlı hastaya moral ziyareti.



Gülcan Kutlu-Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir Demirköy'e bağlı İğneada Beldesi Yeni Mahallede yıllardır tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşayan Funda Bakar'ı evinde ziyaret ederek sorunlarını ve dileklerini dinledi.
Çocukluğunda yanlış bir ameliyat sonucu yıllardır yatağa bağımlı bir hastanın var olduğu duyumunu alan Demirköy Kaymakam'ı Musa Aydemir, İğneada Yeni Mahalle Muhtarını da yanına alarak hastanın evine gitti.
Funda Bakar ile bir süre sohbet eden ve ihtiyaçlarını soran Aydemir daha sonra hasta yakınları ile sohbet etti. Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir'in samimiyetinin ve ilgisinin kendisine moral verdiğini dile getiren Funda Bakar, Kaymakam Aydemir'e ziyareti için teşekkür etti.
 Kaymakam Aydemir, Funda Bakır’a gerçekleştirdiği ziyaretten sonra gazetemize şu açıklamada bulundu; '' Biz burada vatandaşlarımızın sıkıntılarını bir nebze de olsa azaltmak için varız. İmkanlar dahilinde kendilerinin her zaman yanındayız. Engelli ve hasta vatandaşlara sahip çıkmayı insanlık görevi olarak görüyoruz.
 Tüm vatandaşlarımızdan,  engellilerimizi ve  hastalarımızı, sevgi ve anlayışla kucaklamalarını istiyorum. Yarın hangimizin ne durumda olacağını sadece yüce yaradan bilir.”
  


Hiç yorum yok: