11 Ocak 2014 Cumartesi

Devlerin Buluşması Kırklareli’ni salladı.

*Muhteşem açılışta izdiham yaşandı. Belediye Oto Garı Davetlileri almadı.


 Faruk Ceylan-Turizm ve Uluslar arası yolcu taşımacılığında uzun yıllardır Kırklareline hizmet veren, 40 yıllık tecrübesiyle Kırklarelinin marka kuruluşu Nişikli Turizm,  yurtiçi yolcu taşımacılığında, sektörün  52 yıldır Türkiyede  en büyük markalarından biri olan PAMUKKALE Turizm ile birlikte  yoluna devam etme kararı aldı.
Devlerin Buluşması muhteşem bir açılış töreni ile  gerçekleşti. 10 Ocak Cuma günü saat: 13.30da Belediye Oto Garında ki açılışa, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Daire Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, Dernek ve Oda temsilcileri, Belediye Başkan adayları, İş adamları,  Kırklarelili esnaf ve vatandaşlar katıldılar. Törene katılan davetlileri Belediye Oto Garı almadı ve büyük bir izdiham yaşandı.
Açılış kurdelası  kesilmeden  önce  dualar eşliğinde kurban kesildi. Kurban duası Kırklareli İl Müftüsü İsmail Bayrak tarafından yapıldı.
Turizm Devlerinin buluşma töreni açılış Kurdelasını Kırklareli Vali Yardımcısı  İsmail Gültekin, Nişikli Turizm Seyahat Şirketi ortaklarından Nurettin Nişikli, Pamukkale  Seyahat  Şirketi Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel kesti.
Turizm Devlerinin buluştuğu açılış töreni ilk konuşmasını Nişikli Turizm Seyahat Şirketi adına Nurettin Nişikli yaptı. Nişikli konuşmasında şunları kaydetti;
Sayın valim, sayın belediye başkanım, sayın milletvekilim, basınımızın değerli temsilcileri ve sevgili dostlar…
Nişikli turizm olarak, ulaştırma sektöründe tam 40 yıldır, kırklarelimize ve değerli halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gururu içindeyiz.Değişen ve gelişen dünya ile birlikte sektörümüzde de, çok önemli yenilenme ve gelişmeler yaşanıyor.  Baş döndürücü bir hızla ilerleyen teknoloji, taşımacılık sektöründe de bizi değişime zorluyor. Çünkü işimiz insan odaklı ve can taşıyoruz, sorumluluk taşıyoruz…
Öte yandan  insanımıza en iyi, en kaliteli hizmeti verebilmek, İlimize ve ülkemize daha çok katma değer yaratmak, istihdama daha fazla katkı sağlamak adına biz de hızla kurumsallaşma gayretindeyiz.
Bu amaçla, sektörümüzün güçlü firmaları ile işbirliğine gidip vizyonumuzu geliştirmek, insanımıza hak ettiği konforu ve güvenli seyahati sağlamak için çalışmalar yapıyoruz.
 İşte bu çalışmalar kapsamında, taşımacılık sektörünün öncü firmalarından olan ve yaklaşık 50 yıllık bir deneyime sahip Pamukkale turizm ile işbirliği yapmaya karar verdik.  İki köklü firmanın son teknolojiyle donatılmış otobüsleri ile halkımız daha konforlu, daha güvenli ve Türkiyenin daha çok noktasına ulaşma imkanı bulacak.
Pamukkale turizm ile birikimlerimizi ve tecrübelerimizi birleştirip hizmet kalitemizi hep en yukarıda tutmaya, sizlere en iyiyi sunmaya devam edeceğiz. Çünkü biz, az önce de söylediğim gibi, sorumluluk taşıyoruz…
Açılış törenimize katıldığınız için çok teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. dedi.
Pamukkale Seyahat Şirketi adına Şirket Genel Müdürü Mustafa Özdalgıçda 52 yıllık tecrübe ve güvenle bu günlere gelindiğine dikkat çekerek, Trakyada tecrübesi ve güvenilirliği ile tanınan Nişikli Turizm Seyahat Firması ile güçlerini birleştirdiklerini ve Trakyada örneğine rastlanmayacak bir hizmete talip olduklarını belirtti.  Genel Müdür Mustafa Özdalgıç konuşmasına şöyle devam etti;
Pamukkale Turizm, yeni yıla hızlı giriş yaparak sefer düzenlediği ulaşım ağına iki önemli noktayı daha ekledi. Trakya Bölgesine bugüne kadar sefer düzenlememiş olan Firmamız, Adım adım Trakya sloganıyla geleceğe yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Pamukkale Turizm, son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla sektöründe emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Ulaşım ağındaki noktaları ve sefer sayısını her yıl arttıran Firmamız, araç ve teknoloji yatırımlarını da beraberinde sürdürüyor. Çalışanlarının güler yüzlü davranışlarını önemseyen ve bu yönde eğitim çalışmaları planlayan, marka ikram çeşitliliği ve yolcuları şaşırtan sunumlarıyla gözde seyahat firması olmayı hak ediyor.
Ege ve Akdeniz Bölgelerinde sektörel üstünlüğünü, geçtiğimiz yıllarda Marmara Bölgesine de taşıyan
Adım adım Trakya projemizin ilk adımı olan Kırklareli ve Lüleburgazın açılışını yapıyoruz. Yeni seferlerimiz için iddialıyız. Markamızın 52 yıllık tecrübesini ve sahip olduğu müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını Trakyalılara sunmak istiyoruz. Pamukkale Turizm olarak yeni güzergah belirlemedeki önceliğimiz, bizimle aynı işletmecilik anlayışına sahip olan ve bölgesinde marka olmuş iş ortakları ile yeni projeler üretmektir. Trakya projemiz için yıllarca bu bölgeye başarı ile hizmet vermiş dürüst, ilkeli ve işi otobüsçülük olan NİŞİKLİ Ailesi ile yola çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Şube ve tesis altyapımızla, son teknolojiyle donatılmış araçlarımızla ve eğitimli güler yüzlü çalışanlarımızla Trakyaya BİZ GELDİK diyerek farkımızı hissettireceğiz. Kırklareli ve Lüleburgaz şu an için sadece başlangıç. Buradan Tekirdağa, Çorluya, Edirneye, Uzunköprüye ve Keşana en kısa sürede buluşmak üzere selam gönderiyoruz.
Bugün karşılıklı 56 seferle başlarken, bu seferlere yenilerini en kısa sürede ekleyeceğiz. Yine zaman kazandırmak adına Non-Stop seferlerle İstanbula başlıyoruz. Pamukkale Turizm markasını Trakyanın her köşesinde iz bırakacak hale getirmek için çok çalışacağız. Pamukkale Turizmde güler yüzlü hizmet, kalite, teknoloji, mutluluk ve her şeyden önemlisi yolcuyu önemseyen hizmet anlayışı ile çalışıyoruz.
Pamukkale ile yolculuklara yeni bir soluk geliyor. Bunun için Trakyalı hemşerilerimizin de desteğini bekliyoruz.
 
       10 milyonu aşan yolcusu, son model otobüslerden oluşan 443 araçlık filosu, kişisel yolculuk keyfini maksimuma çıkaran özel donanımlı Teknobüs ve Pamukyol seferleri, günde 517 noktaya sefer yapma imkanı, Türkiye genelinde bulunan 460 iletişim noktası ve yenilikçi hizmetleriyle sektör ortalamalarının üzerinde yakaladığı büyüme performansı ile dikkat çeken Pamukkale Turizm, bir çok ödüle layık görüldü.
      Firmamız gerçekleştirdiği kampanya ve yeniliklerle adından sıkça söz ettirirken, başlattığı dinamik fiyatlandırma sistemi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Havayollarının fiyatlandırma sistemine benzer bir mantıkla çalışan dinamik fiyatlandırma sisteminde, otobüs biletini erken alan yolcular fiyat avantajından faydalanıyor.
      Hemen Al markasıyla lansmanı yapılan, her sefer ve her güzergahta bulunan otobüslerin ilk koltukları fiyat avantajlı olarak satışa sunuluyor. Basamaklı fiyatlandırma sistemi ile her otobüste koltuklar satıldıkça fiyat kademeli olarak artıyor. Satılan kampanyalı koltuklar sonrası tüm koltuklar normal satış fiyatına dönüyor. Havayollarına kıyasla en büyük fark ise, otobüsteki hiçbir koltuk normal fiyatın üzerine çıkmıyor.
       Her sene bir sosyal sorumluluk alanında kendini gösteren Pamukkale Turizm, bu sene görme engelliler için her otobüste bir filmi sesli betimleme tekniği ile görme engellilerin hizmetine sunuyor. Boğaziçi Üniversitesi ve GETEM işbirliği ile gerçekleşen projede, görme engeli olan yolculara da kaliteli ve keyifli bir yolculuk sağlıyor.
Tüm otobüs ve servis araçlarını, uydu takibi ile takip eden Pamukkale Turizm, 7 gün 24 saat görev yapan operasyon merkezi sayesinde tüm araçlarını takip ediyor.
Nişikli Turizm ile birlikte sunacağımız bu hizmetlerin Kırklareline ve Kırklarelililere hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum. dedi.
Son yıllarda yaptığı ataklar ve yatırımlarla Pamukkale Turizm, Türkiyenin en hızlı büyüyen şirketleri arasına girdi.
Pamukkale Turizm, şimdi yeni yıl hedefi olarak Trakyayı belirledi. Adım adım Trakya sloganıyla Kırklareli ve Lüleburgaza yoğun sefer programıyla başlangıç yapan firmamız, toplamda karşılıklı yaklaşık 56 sefer düzenleyecek. Bursayı Trakyaya, her gün en az 4 seferle bağlayacak olan Pamukkale Turizm, başlangıç olarak İzmir, Ankara, Denizli, Aydın ve Balıkesir'e de keyifli yolculuk imkanı sunacak.










Hiç yorum yok: