7 Ocak 2014 Salı

Demirköy Kaymakamlığı internette.



Gülcan Kutlu--Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir göreve geldiği günden beri Demirköy ve Demirköylüler için çalışmaya devam ediyor. İnternet ortamının çok kullanıldığı bu dönemde Demirköy için resmi bir site hazırlama kararı veren Aydemir, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Samet Ateşol ve Kaymakamlık çalışanlarınla el ele vererek Kaymakamlık Web sitesini kurdu.
Kaymakam Musa Aydemir yaptığı açıklamada; ''Demirköy Kaymakamlığı hakkında her türlü bilginin yer aldığı sitemizde Kaymakamlığımızın geçmişi, vatandaşlarımızın bize ve köylerimize ulaşmaları için iletişim bilgileri, tüketici haklarının ne olduğu, ilçemiz hakkında çıkan haberler, kaymakamlığımızın çalışmaları, resmi işlemlerle ilgili bilgiler var. Ayrıca sayfamızda Demirköy'e ait doğal (Meşe balı, Demirköy çileği, Istranca mantarı vs) ve kültürel mirasımıza (Fatih Dökümhanesi, İğneada feneri vs) ait bilgiler var. Bir de özel olarak hazırladığımız Atatürk köşemiz var, Atatürk köşesine tıklayan vatandaşlarımız otomatik olarak T.C. Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi resmi sitesine doğrudan bağlanarak Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında bilgilere kolayca erişebilirler.
Vatandaşlarımız önerilerini ve görüşlerini belirtebilecekleri Demirköy Kaymakamlığı Web sayfasına www.demirkoy.gov.tr adresinden kolaylıkla ulaşabilirler, Web sayfamızın vatandaşlarımızın ve siteyi ziyaret eden misafirlerimizin Kaymakamlığımızın çalışmaları konusunda bilgi sahibi edinmelerinde ve Demirköy'ün tanıtımında etkili olacağına inanıyorum, bundan sonra da sitemizi geliştirmek için elimizden geleni yapacağız'' dedi.   




Hiç yorum yok: