3 Ekim 2016 Pazartesi

FENERBAHÇELİLER 288’DE BULUŞTU

288 Kafe Restoranda düzenlenen 1 Milyon üye projesine, proje yöneticisi Miraç Çam, eski Fenerbahçeli futbolcular ve yöneticiler katıldı

Fenerbahçe'nin 1milyon üye proje toplantısı Kırklareli 288 Kafe restoranda gerçekleşti. Toplantıya eski Fenerbahçeli futbolculardan Hasan Özdemir (Rambo Hasan), Kemalettin Şentürk ve  Saffet Akbaş ile Fenerbahçe Televizyonu Yönetim ekibinden eski gazeteci Orhan Zeki Ak, Semih Alcı, Berk Uçmak,  kulüp yöneticileri ve 1 milyon üye projesi yöneticisi Miraç Çam katıldı.
288 Kafe restoranda  konuklar onurunu verilen yemeğe Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye Başkan yardımcısı Adem Sevim ve Kırklarelili Fenerbahçeliler katıldı.
Fenarbahçe marşları eşliğinde, sıcak ve samimi bir ortamda  ki yemekli toplantıda Fenerbahçe’den ve Fenerbahçe’nin başarıları için yapılması gerekenler  ile eski futbolcuların yaşadığı ilginç maç anıları konuşuldu.
Gecede bir konuşma yapan Miraç Çam,  yaptığı konuşmada ülke çapında devam eden 1 Milyon üye projesini anlattı ve projeye sahip çıkılmasını istedi. Trakya’nın teyakkuz halinde olduğunu belirten Çam, Kırklareli’nin de  büyük bir potansiyele sahip olduğunu  belirterek, Kırklarelili Fenerbahçelilerinde toparlanarak harekete geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Gecede muhteşem fıkraları ile ilgi odağı olan Orhan Zeki Ak’ın, Belediye başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun fıkra ve espirileri karşısında fiyakası bozuldu ve  Ak Başkan Kesimoğlu karşısında pes ettiğini belirterek, “Başkan beni geçti. Kendi adıma üzülerek söylüyorum ki, Başkan Kesimoğlu’nun dağarcığı benden çok daha fazla dolu. Söyleyecek bir şey yok.” dedi ve pes ettiğini söyledi.

Geceye katılanlar çok mutlu olduklarını, kendilerine muhteşem bir gece yaşatan Fenerbahçelilere ve  yemeğin organizasyonunu üstlenen Fenerbahçeliler Derneği ile kendilerine muhteşem lezzetler sunan  288 Kafe restoran  işletmecisi Gürhan Toker’e teşekkür ettiler. 

Hiç yorum yok: