29 Haziran 2015 Pazartesi

Kırklarelispor’da zirve planları


 
Kırklarelispor'un vefakar Teknik adamı Bilgin Erdem, kendisine
gelen transfer tekliflerini kabul etmiyor. 
*Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem; “ Başarı için  öncelikli olarak devamlı maddi kaynak ve taraftarının tribünlerini doldurduğu  bir stadın olması şart.”

Faruk CEYLAN-Kırklarelispor’un yeni sezon  için transfer arayışları devam ediyor. Tarnsfer etmeyi düşündükleri bazı futbolcular ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Kulüp yönetimi, transferde aceleci olmadıklarını, takımı kaliteli oyuncular ile takviye ederek, yeni sezonda zirve mücadelesi vermek istediklerini söylediler. Kırklarelispor Yönetimi inşaatı devam eden Atatürk stadyumunun yeni sezona yetişmesinin  zirve için yaptıkları planlar açısından önemli olduğunu  belirtti.

Yönetim ve taraftarın Kırklarelispor'u zirvede görmek istediğini belirten Teknik Direktör Bilgin Erdem; bunun  için, öncelikli olarak devamlı maddi kaynak, iyi tarnsfer ve taraftarının tribünlerini doldurduğu  bir stadın olmasının şart olduğunu söyledi.  Kırklarelispor’da oynadığı yıllarda Sarı Bilgin lakap'lı Bilgin Erdem, hırsı ve agresif futboluyla  öne  çıkmış, taktir edilmiş ve Kırklarelispor’a gönül verenlerce hep sevilmişti.  Erdem Teknik adamlığa soyunduğu günden itibaren futbolculuğundaki hırsını antrenörlüğünede  taşıyan ve başarısızlığı asla kabul etmeyen mizacıyla  futbolculuk yaşamındaki başarılarını Teknik adamlığınada yansıtmıştı.
Babaeskispor'u üç yıl ard arda Şampiyon yapan Erdem Kırklarelispor'u da yıllar sonra 3. lige çıkararak taraftarın profesyonel lig özlemini sona erdirmişti. Başarılı Teknik adam bir yıl sonra da Kırklarelispor’u  2. Lige taşımıştı.
Kırklarelispor’u Amatör ligden alıp önce 3.lige, bir sezon sonra  2.lige çıkaran Erdem, dört sezondur da tüm imkansızlıklara rağmen takımını 2.ligde tutmayı başarmıştı.
Başarılı teknik adam transfer için aldığı bütün teklifleri geri çevirmiş ve Kırklarelispor’da kalmayı tercih etmişti.
Bilgin Erdem, Gazetemize Kırklarelispor'un
başarısı ile 
ilgili bilgiler verdi.


Kırklarelispor taraftarı, Kamu  ve özel kurumların desteği, başarılı ve fedakar teknik adamın gayreti ile Kırklarelispor’un gelecek sezon zirveye çıkacağına inanıyor.
Teknik adam Bilgin Erdem, taraftarın gelecek sezon için beklentileri hakkında gazetemize şunları söyledi; “ Çok kolay olmasa da tüm imkansızlıklara rağmen dört sezondur 2.ligde mücadele ediyoruz.  2.lide kalıcı olduk ama doğal olarak taraftarımız daha büyük başarılar istiyor. Kırklarelispor’un şampiyon olmasını istiyor. Bunu bende, yönetimim de istiyor ama rakiplerimizin maddi güçleri inanın bizden  en az dört beş kat fazla. Kırklarelispor’umuzun gelirleri sınırlı, devamlı kaynağımız yok. Takıma büyük maddi destek sağlayacak kamu ve özel sektörümüz yok. Belirttiğim üzere rakiplerimiz oluşturdukları sosyal ve siaysi lobiler sayesinde bizim hayal bile edemiyeceğimiz maddi kaynaklar sağlıyorlar. Profesyonel ligler, amatör ligler gibi belirli maddi katkılarla götürülecek bir lig değil. Biz aynı şartlarla yarışmadığımız halde, ekonomik olarak  bizden  çok daha güçlü takımları geçerek ligde kalıyoruz. Bu da Yönetim ve futbolcularımızın öz verili gayretleri sayesinde oluyor.

Kırklarelispor’un en büyük sorunu arzu edilen  maddi desteği bulmakta güçlük çekmesidir. Maddi destek sağlanırsa 2.ligde şampiyon olmak çok zor olmayacak” dedi. 



Hiç yorum yok: