22 Kasım 2011 Salı

MASA TENİSİNDE KIRKLARELİ YILDIZLAR KIZ TAKIMI N MARMARA 2. OLDU.

Faruk Ceylan-İrfan Özeklioğlu-Adem Önder-Kırklareli Masa Tenisi sporcuları katıldıkları tüm turnuvalarda aldıkları derecelerle taraftarlarını mutlu etmeye devam ediyor. Yalova ilinde yapılan Yıldızlar A Gurubu iller müsabakalarında  Kırklareli’ni temsil eden takımların aldıkları derecelerin yanında katılım olarak ta oldukça dikkat çektiler. 21 Erkek, 14 Bayan takımın katılımı ile yapılan turnuvaya katılan takımlar arasında Kırklareli ili ilk sırada yer alarak federasyon tarafından özellikle takdir ve tebrik edildi. Masa Tenisi İl Temsilcimiz Soner POLAT Turnuva ile ilgili şu açıklamaları yaptı:
Masa Tenisi artık Kırklareli ilini tüm Türkiye’ de tanıtan ve temsil eden en önemli spor branşlarından birisi olmuştur. Masa Tenisi Süper ligi, 1. lig de ilimizi temsil eden takımlarımızın göstermiş oldukları bu yükselişler tüm Masa tenisi camiasında Kırklareli adının ezberlenmesine sebep olmuş ilimizde yaptığımız organizasyonlara katılan tüm takımlar yeni organizasyonlarında Kırklareli iline verilmesi için Türkiye Masa tenisi Federasyonuna isteklerde bulunmuşlardır. İlimiz böylece masa tenisi camiası tarafından sevilen ve istenen bir yer durumuna gelmiştir. Kırklareli ili olarak (Merkez ve Lüleburgaz) Yalova’ da yapılan Yıldızlar A Grubu iller müsabakalarına toplam 8 takımla katılarak ilimizdeki sporcuların ne kadar olduğunu herkese göstermişlerdir. İlimizi temsil eden sporcularımız aldıkları derecelerle de masa tenisinin ilimizdeki seviyesini tüm Türkiye’ ye bayanlarda 2. - 6. olarak, ayrıca ilk 12 ye 5 takımla kalarak gösterdiler. ;
 Bayanlarda  Milli sporcularımız Damla ÜZEL, Seda BİNİCİ, ve diğer sporcularımız Selinay CENGİZ, Seray ATAGAN, Selen DÜZYOL, Zeynep DEMİR, Dilay YARIM, Deren YALIN, Melike DALGIÇ, Oya Lale ŞENOYMAK, Berfin GÜLERAY, Bilge TUĞLA, Ceren TUNA  Erkelerde Serbey CELEP, Mert ÜZEL, Tuğberk MADENCİ, Furkan YÜRÜK, Doğaç SÜPÜRGECİ, Deniz Ali CANDAN, Zafercan CEBECİ, Kıvanç BARUT turnuvada ellerinden gelenin en iyisini yaparak ilimizi başarı ile temsil etmişlerdir. Yıldızlar A Grubu iller turnuvasında ilk 9’ a giren erkek ve bayan takımları Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanıyorlar.
Masa tenisi sporunun bu başarıları elde etmesinde katkıları olan, Kırklareli Valisi, Milletvekilleri ve esnafımıza teşekkür ederim. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmadık” 

Hiç yorum yok: