12 Kasım 2011 Cumartesi

Kırklarelispor 2. Başkanı Yalçınöz “En büyük destekçimiz sahada 12. Oyuncumuz taraftarımızdır.”

Kırklarelispor 2.Başkanı Yalçınöz iddialı.

Faruk Ceylan- 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırklarelispor Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda grubun yenilgisiz ekiplerinden Körfez Futbol Kulübü ile karşılaşacak.
Kırmızı grubun tek namağlup takımı Körfez Futbol Kulübünün hedefi namağlupluk ünvanını korumak. Kırklarelispor’da güçlü rakibini saha ve seyirci avantajıyla yenerek ligde yükselişe geçmek istiyor.
Bayramın 3. günü çalışmalarına başlayan ve Körfez Futbol Kulübü maçına hazırlanan Kırklarelispor seyircisine güzel bir futbol izlettirmeyi ve sahadan 3 puanla ayrılmayı planlıyor.  Kırklarelispor 2. Başkanı Ahmet Yalçınöz Körfez’i yenerek hem sahadan 3 puanla ayrılıp ligde çıkışlarının süreceğini, hem de rakiplerinin namağlup ünvanına son vereceklerini belirterek,
 “ En büyük destekçimiz sahada 12. Oyuncumuz taraftarımızdır. Onların desteği çok önemli. Son dakikaya kadar takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Maç sonunda gülen taraf biz olacağız. Artık şanssızlıklardan kaybettiğimiz puanları toplayarak ligde yükselişimizi sürdüreceğiz. Birkaç hafta sonra Kırklarelispor zirve yarışına ortak olacaktır” dedi.  
Kırklarelispor’un rakibi Körfez Futbol Kulübünün Lüleburgaz’a geldikleri ve maça iyi hazırlandıkları, Kırmızı siyahlı ekibin Kırklareli’nden namağlup olarak dönmek istedikleri öğrenildi.

Hiç yorum yok: