27 Kasım 2011 Pazar

Kırklarelispor yedek oyuncusu olmayan ve sahada 8 kişi kalan zayıf rakibi Mardinspor’a acımadı. 5-0


STAD : Atatürk

HAKEMLER :  Çetin Topuz**   Halil Kurt**  Mustafa Savranlar**

KIRKLARELİSPOR

Alişan***   Osman***   İlkem** (Dk 45 Göksel **)   Taner**   Mustafa**   Hakan Güvençer***  Murat Tiraki***  Serdal **  Murat Baytaroğlu** (Dk.53 Hüseyin **)   Recep Serkan***   Serkan  Turhan** ( Dk.52 Korhan **)

MARDİNSPOR 

Emin Sarı *   Edip*  Recep*  Hasan*  Tuncay*   İbrahim Demir *   Burhan*  Korhan**  İbrahim Halil*  Erkan*  Kadir*  

Goller: Dk. 15 Serkan Turhan, Dk. 23 Murat Tiraki, Dk.35 ve  Dk.81 Recep Serkan, Dk. 90 Osman (Kırklarelispor)
Kırmızı kart: Dk. 43 Emin (Mardinspor)

Faruk Ceylan-Kırklarelispor haftalardır çektiği gol kısırlığına ligin son sırasında bulunan ve yedek oyuncusu bulunmayan  Mardinspor’u 5-0 yenerek  son verdi.
Maçın, ilk yarısında 3-0 yenik duruma düşen Mardinspor'dan 43 dakikada kaleci Emin'in kırmızı kart görmesi sonucu kaleye oyunculardan Tuncay geçti.
Yedek oyuncusu bulunmayan Mardinspor 'da 7.nci dakikada Kadir ve 50'inci dakikada İbrahim Demir sakatlanarak oyundan çıktı. Maçı, 8 kişiyle tamamlayan Mardinspor, sahadan 5-0 yenik ayrıldı.
Kırklarelispor’un golleri 15. dakikada Serkan,23.dakikada Murat Tiraki, 35. ve 81 dakikada Recep Serkan ve 90. dakikada Osman’dan geldi.
Yedek oyuncusu bulunmayan ve sahada 8 kjişi kalan Mardinspor’un maçtan çekilme çabaları bulunmasına rağmen oyuna 90. dakika devam ettiler. Mardin’li futbolcular Kırklarelispor’lu futbolculara  “Çok gol atarsanız sahadan çekiliriz “ dedikleri Antrenör Bilgin Erdem tarafından açıklandı.
Bir gurup taraftar konuk ekibin 3 kişi noksan olarak oynamasından ve aradaki güç dengesizliğine  tepki olarak maçı terk etti.
Maçtan sonra Antrenör  Bilgin Erdem "Biz 2.ligin  yeni bir takımıyız. 10 yıl aradan sonra amatör ligden buralara geldik. Bu süreçte zaman zaman kötü sonuçlar alabiliyoruz. Biz taraftarımızın iyi ve kötü günümüzde yanımızda olmalarını istiyoruz. Kırklarelispor istenilen yere gelecek. Taraftarımızın tedirginliğini elde ettiğimiz galibiyetlerle ortadan kaldıracağız. Hedefimiz ilk 8'e sonrada ilk 5'e girmek" dedi.

Hiç yorum yok: