23 Kasım 2011 Çarşamba

Keşan'lı Taekwon-DO'culardan Yunanistan'da büyük başarı

Keşan Rumeli Gençlik ve Spor Kulübü  Taekwon-Do’cuları Yunanistan’da 4 sporcuyla katıldığı şampiyonada,üç birincilik,bir üçüncülük kazandı.


Haber:Faruk Ceylan-Gökhan Yeşil
Fotoğraflar: İrfan Özeklioğlu

 YeşilYunanistan’ın Selanik Kentinde yapılan, Uluslar arası Turnuvaya 4 sporcuyla katılan Keşan Rumeli Gençlik ve Spor Kulübü, üç Şampiyonluk, bir üçüncülük kazanarak takım halinde üçüncü oldu.
Konu hakkında kendisiyle görüştüğümüz Kulüp Başkan Yardımcısı  Hüseyin Vardar Şampiyona hakkında gazetemize şu açıklamalarda bulundu;
“ Kulüp başkanımız ve antrenörümüz Serkan Doğru nezaretindeki sporcularımız Yunanistan’ın Selanik şehrinde, Kuzey Yunanistan Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 2.uluslar arası Selanik Taekwondo şampiyonasına katıldılar. şampiyonaya Yunanistan’ dan birçok kulübün yanında, Türkiye, Bulgaristan, Karadağ, Sırbistan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Güney Kıbrıs ve Avusturya katıldı. Yarışmada 450 sporcu mücadele etti.
İki gün süren müsabakalar üç ringde ve elektronik sistemle yapıldı. Elektronik sistemle yapılması hakemlerin yanlış karar vermelerinin önüne geçerek başarımıza katkıda bulundu. Sporcularımız böyle büyük bir yarışmada ülkemizi çok başarılı bir şekilde temsil ettier. 4 sporcu ile katıldığımız yarışmada sporcularımız 3 birincilik 1 üçüncülük alarak gençler kategorisinde takım halinde üçüncü oldular. 4 sporcu ile katılıp 4 ününde derece yapması bizler için büyük bir sevinç kaynağıdır.
Keşan Rumeli Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları genç bayanlarda 42 kg da Seren BATMAN, 55 Kg da Melis ERSÜREN, Genç Erkelerde 73 kg da Furkan Batman’la üç şampiyonluk kazanırken, , 59 Kg da da  Birol Toprak’la da üçüncülük kazanarak, takım halinde 3. oldular ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler.
Ay Yıldızlı Bayrağımızı 3 defa birincilik kürsüsüne çıkarmayı başardılar. Kendilerine bu sevinci bizlere yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum.
Sporcularımızın destek verilirse daha büyük başarılara da imza atabileceklerine inanıyorum. Tüm destek verenlere de teşekkür ederim. Desteklerinin karşılığını ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek verdiğimize inanıyorum.”

Hiç yorum yok: