17 Kasım 2011 Perşembe

Kırklareli BESK ilk maçında deplasmandan galibiyetle döndü

Ankara Büyükşehir Belediyespor kulübü 46 Kırklareli BESK 67


Faruk Ceylan-Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü sezonun ilk karşılaşmasını deplasman da Ankara’da  Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile yaptı. Karşılaşmada rakibini eze eze 67-46 yenen Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü sezona galibiyet ile başlayarak, ilk maç öncesi istifa eden kulüp başkanları  Gökhan Sarıçam’ın istifasının yarattığı moral bozukluğunu da atlattı.  
Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe, sezonun ilk karşılaşması ile ilgili olarak şunları söyledi;
“İlk karşılaşmamızı  deplasmanda oynadık. Rakibimiz faul rekoru kırdı. Takımımızı oynatmamak için elinden geleni yaptı.  Ekibimiz buna rağmen rakibini salonda adeta ezdi. Yapılan fauller sporcularımızı durduramadı. Dört  periyodu da önde bitirdik ve  2011/2012 sezonun ilk karşılaşmasını güçlü rakibimizi yenerek kazanmasını bildik.
İlk periyotta Metehan, Başar, Ümit, Müslüm ve Bekir beşlisi ile çıkan ekibimiz, sonraki periyotta Davut’un oyuna girmesi ile süratlenerek rakibini bunaltmaya başladı. Barış, Metin, Kemal ve Cavit’in  dönüşümlü olarak oyuna girmesi ile üstün bir performans sergiledik. Ekibimiz sergilediği iyi performans ile sezonun ilk maçından  farklı galibiyet ile ayrılarak önemli bir başarıya imza attı.” dedi.
 Kulüp Başkanı Erol Gökçe Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübünün sezonun ikinci karşılaşmasını kendi evinde oynayacağını belirterek;
“Sahamızda  ilk maçımızı  20 Kasım 2011 Pazar günü saat 14.00’de  Kırklareli Kapalı Spor salonunda  oynayacağız. Tüm Kırklareli’lileri maça bekliyoruz.” dedi.  


Hiç yorum yok: