20 Temmuz 2018 Cuma

“Korku dağları bekler!”

Faruk CEYLAN
farukceylan39@gmail.com
Kırklareli Günlüğü

Cumhuriyet Halk Partisinin Basınla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Kurultay girişimlerinin Cumhuriyet Halk Partisini yıprattığını, yeterli sayıda imza toplanırsa kongreye gidileceğini, ancak yeterli sayıda imzanın ise toplanamayacağını ve  toplanacak olan imza sayısının 470’i geçmeyeceğini ulusal Basına yaptığı açıklama ile duyurdu. Özkan açıklamalarının sonunda;  Bu partiye dışarıdan müdahale etmek isteyenler hadlerini bilecekler.” dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Özkan, imzaların 470’i geçemeyeceğini kesin bir dille Basın aracılığı ile kamuoyuna duyurdu ama Kurultay için toplanan imza sayının an itibari ile 604’e ulaştığı, imza kampanyasında aktif olarak rol alan  
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu tarafından açıklandı.
Bence bu açıklamalar Gazeteci kökenli  meslektaşım  Tuncay Özkan’a hiç yakışmadı… 
Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanlığına CHP aday göstermedi mi?  İnce’ye verilen destek açıkça ortada, 3 günde 604 oy…  Şimdi bu DIŞ MÜDAHALE mi oldu?  Sevgili meslektaşım Tucay Özkan.
Ülkenin en Demokratik partisi olarak bilinen CHP’de ki iktidar sahipleri  bu halleri ile demokratik davrandıklarını söyleyebilirler mi? Söyleseler kim inanır?  Demek ki koltuk kaygısı başlayınca
Demokrasi falan kalmıyormuş…
“Korku dağları bekler.” derler ya. Demek ki iktidar sahiplerinin korkusu da böyle bir şey olsa gerek.
Yanlış hatırlamıyorsam CHP'nin bin 200 kurultay delegesi var, toplanan  imza sayısı ise 600'ü geçti.  Korksanız da, korkmasanız da, bence bu sıcak karı eritecek gibi gözüküyor. Konuşurken dikkat edin, yüz yüze bakmaya yüzünüz olsun.  



Hiç yorum yok: