9 Temmuz 2018 Pazartesi

Başkan Kesimoğlu Bayrak açtı!



Başkan Kesimoğlu; 
“ Ben dahil, Kırklareli’de ki  5 kurultay delegemiz ve YDK üyemizin kurultay için imzaları hazır.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP adayı olarak seçime giren ve  aldığı oylarla CHP oylarını %8 arttıran Muharrem İnce’nin,   %58 oy alarak kendisine en çok oyu veren Kırklareli’ne yaptığı teşekkür ziyareti sırasında; Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu kürsüye gelerek, Muharrem İnce’nin CHP’ye Genel Başkan olması için destek vereceğini  sözlü olarak açıklamıştı. Başkan Mehmet Kesimoğlu;  söylemini  yaptığı yazılı açıklama ile de teyit ederek, Olağanüstü Kurultay için  Kırklareli CHP teşkilatı olarak imza vereceklerini  bildirdi.
Başkan Kesimoğlu yazılı açıklamasında; “Belediye Başkanı olarak ben dahil, Kırklareli’de ki  5 kurultay delegemiz ve YDK üyemizin kurultay için imzaları hazır.  Koşulsuz olarak İnce’yi destekliyoruz.
Muharrem İnce, toplumun her kesimine dokunmayı çok kısa süre içerisinde başarmış ve on yıllardır yapılmayanı yaparak oylarımızı yüzde 30’un üzerine çıkartmıştır. Görüyorum ki sokaklarımız, tabanımız ve örgütümüz çok açık bir biçimde Sayın İnce’nin başarısı için kenetlenmiştir ve gelecek için çalışmak istemektedir.” diyerek, Muharrem İnce lehine bayrak açtı.
“Kesimoğlu risk alıyor. Bekleyip duruma göre açıklama yapabilirdi.”  diyenler için ise Başkan Mehmet Kesimoğlu;
“ Benim ne siyasi kaygım, ne de koltuk sevdam var. Esas olan kişilerin değil,  CHP’nin kazanımıdır. Kişiler gelip geçicidir. Cumhuriyet Halk Partisini Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk kurdu, ondan sonra gelenlerde bu günlere taşıdı. Bizimde mücadelemiz partimizin daha güçlü olması için çalışmak ve geleceğe taşımaktır.“ dedi.
CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık’da; “ CHP Kırklareli delegasyonu olarak bizler, büyük isimlere değil, büyük davaya inanmış  siyasetçileriz. Tabanımızın duygularının, umutlarının ve özlemlerinin şarkı söylemek olduğunu duymazdan gelebilmemiz, değişim taleplerine her ne sebep ve kaygı ile olursa olsun kayıtsız kalabilmemiz asla mümkün değildir. Ülkemizin mevcut yönetim şekli ile Atatürk Devrimlerine inanmış hiçbir CHP'linin de kayıtsız kalamayacağı aşikârdır.
Demokratik bir mücadele sonunda, CHP’de değişimin Sayın Muharrem İnce ile gerçekleşeceğine inanıyor ve kendisine koşulsuz destek veriyoruz.” diyerek, İnce’nin yanında olduğunu  açıkladı.
Muharrem İnce, CHP Örgütlerinin  Olağanüstü Kurultay için yurt çapında başlattıkları imza kampanyaları için aday olup olmayacağı ile ilgili yorum yapmadan;  “İl ve İlçe örgütlerimizin imza topladığını duyuyorum. Toplasınlar, bana olan güvenlerinden dolayı mutluyum. Sağ olsunlar.” demekle yetiniyor.
 Alınan bilgilere göre 40’ın üzerinde CHP İl Örgütü Muharrem İnce için imza verdi.   



Hiç yorum yok: