28 Nisan 2018 Cumartesi

Kırklareli'nde aday adaylığı yarışı başladı.

 Kürşad Yamaner

24 Haziran’da yapılacak olan  erken genel seçimde  Milletvekili adayı olabilme yarışı başladı. Milletvekili adayı olmak için kızışan mücadelede  aday adaylığı başvuruları da başladı.
Milletvekili Seçimlerinin  yıldızı parlayan partilerinden  İYİ Parti’nin Kırklareli Milletvekili adaylığı için İYİ Parti İl Koordinatörü Kürşad Yamaner’in Pazartesi günü  müracaatta bulunarak aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asker arkadaşı, eski Özel İdare Genel Sekreteri Ziya Eser, Ak Parti’den Milletvekili adayı olabilmek için aday adaylığını parti binasında açıkladı. 112 Acil Personeli Veli Efe’de görevinden istifa ederek Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olacağını sosyal paylaşım sitesinden duyurdu.
Ak Partii Kırklareli Kurucu İl Başkanı, 22. ve 23. Dönem Kırklareli milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam'ın yeniden Kırklareli Milletvekili Adayı olabilmek için Aday adaylığını açıkladığı öğrenildi.

 Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya'da görevlerinden  istifa ettiler.
M.Tuna Soykan
Lüleburgaz Belediye Başkanı Halebak ve CHP Lüleburgaz  İlçe Başkanı Kaya, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken genel seçimde Milletvekili adayı olabilmek için görevlerinden istifa ederek aday adaylıklarını açıkladılar..  
CHP Kırklareli eski Milletvekili Turgut Dibek’ de  Milletvekilli aday adaylığı için müracaat edeceğini sosyal paylaşım sitesinden bildirdi.  CHP İl Başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclis üyeliği yapan Diş Tabibi M.Tuna Soykan’ın CHP Kırklareli Milletvekili adayı olabilmek için aday  adaylığını önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi. Soykan geçtiğimiz dönemde CHP’den 3. Sıra Milletvekili adayı olarak seçime girmişti. CHP'li bir çok seçmen,  M.Tuna Soykan'ın aday adaylığı müracaatında bulunduğu taktirde  bu defa 1. sıradan Milletvekili adayı olacağını  iddia ediyor.

ÖzgürKaya
Emin Halebak
Ziya Eser
Turgut Dibek
Veli Efe
A.Gökhan Sarıçam




Hiç yorum yok: