16 Şubat 2018 Cuma

Mazi ve İstikbal Topluluğu Kulübünden Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif


Kırklareli Üniversitesi  Mazi ve İstikbal Topluluğu Kulübü, ülkemizin kurtuluşunda,  şehitlik mertebesine ulaşan ve en son Afrin’de şehit olan Mehmetçikler için Hızırbey Camiinde mevlidi şerif okuttu.
Mevlidi şerife  büyük bir katılımın olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Oğuzhan Kaptan, Mazi ve İstikbal Topluluğu Kulübü olarak; sosoyolojik, ekonomik, kültürel, siyasal ve toplumsal her konuda eğitim seminerleri düzenlediklerini, toplumsal hareketler ve etkinlerde sürekli yer aldıklarını söyledi.
Kendisi ile görüştüğümüz Başkan Oğuzhan Kaptan konu ile ilgili şunları kaydetti; “ Tüm şehitlerimiz ve Afrin şehitleri için Hızırbey camiinde düzenlediğimiz  mevlidi şerifle Allah katında en yüksek mertebelerden biri olan şehitlik mertebesine ulaşan, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz  vatan evlatlarımız için dua ettik. Cenab-ı Allah okunan kuran-ı kerimleri, edilen duaları yüce katında kabul etsin inşaallah.

Toplumsal konularda ki  etkinliklerimiz  bundan sonra da hassasiyetle devam edecektir.  Mazi ve İstikbal Topluluğu Kulübü  olarak Allah için, Vatan için, Bayrak için her türlü mücadelenin içinde olmaya devam edecek, feraset ve basiret sahibi bir neslin yetişmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi. 

Hiç yorum yok: