19 Şubat 2018 Pazartesi

Başkan Kesimoğlu Müjdeledi!


Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli’ne müjdeleri arka arkaya verdi.
Başkan Kesimoğlu, yaptığı açıklamada Kapalı Pazar Yeri ve Otogar’ın hafriyat çalışmalarına başladıklarını, ayrıca Zübeyde Hanım Spor Merkezi’nin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi.
Kapalı Pazar Yeri ve Otogar’ın hafriyatına başladıklarını müjdeleyen Kesimoğlu, kısa süre içerisinde temel atma töreni yapacaklarını söyledi.
Kesimoğlu ‘’ Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kırklarelimizin sorunlarını çözme konusunda, Kırklareli’ne değer katma konusunda çalışıyoruz.
En büyük sorunlarından ikisi olarak görülen Kapalı Pazar Yeri ve Otogarın hafriyat çalışmalarına başladık. Projelerin kısa süre içerisinde temelini atıp tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız. Son derece modern yapılar inşa ediyoruz. Vatandaşlarımızın kolayca kullanabileceği ve faydalanacağı yerler olacak’’ dedi.
İki büyük projenin yanı sıra Cumhuriyet Mahallesinde inşa ettikleri Zübeyde Hanım Spor Merkezinin yakın zamanda açılışını yapacaklarını belirten Başkan Kesimoğlu sözlerine şöyle devam etti; ‘’Kadınlarımız bizim için çok değerli. Onlara yaşam alanları, sosyalleşebilecekleri alanlar kazandırma  çabasındayız. Daha önce Yayla Mahallesinde Atatürk Evi ve Ali Rıza Efendi Kültür Evini yaparak baba ile oğlu buluşturduk. Şimdi de Cumhuriyet Mahallesinde Zübeyde Hanım
Kadın Spor Merkezini açıyoruz. Çok mutlu ve gururluyuz. Burada kadınlarımız spor yapabilecekler, sosyalleşme adına kadınlarımıza katkı sağlayacağız’’ dedi. 




Hiç yorum yok: