16 Şubat 2018 Cuma

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burcu Özel Mazbatasını aldı.

İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe Genel Kurulu yapıldı. Kurucu Başkan Avukat Burcu ÖZEL Merkez İlçe Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.  
Genel Kurulda Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Av.Burcu ÖZEL önceki gün Mazbatasını aldı. İYİ Parti  Merkez İlçe Yönetim Kurulu ile birlikte; İYİ Parti İl Başkanı Savaş ÇEKİNMEZ, İl Kordinatörü Kürşad YAMANER, Babaeski İlçe Başkanı İsmet FIÇICILAR ve yönetimi genç Başkan Burcu ÖZEL'e Mazbata töreninde  eşlik ettiler.
Mazbatasını aldıktan sonra kendisi ile görüştüğümüz Burcu ÖZEL ilk açıklamasını Kırklareli Haberci'ye yaptı. Özel açıklamasında şunları kaydetti; " İYİ Parti hareketi cesurlar hareketidir. Bizim Allah'tan başka kimseden korkumuz yok. Biz İYİ Parti olarak sırça köşklerden gelmedik, asla sırça köşklerde yaşamak gibi bir emelimiz de yoktur. İl, İlçe ve Belde teşkilatlarımız ile  üyelerimiz mazisi tertemiz insanlardan oluşmakta ve halkın içinden gelmektedirler. Halkın refahı, mutluluğu ve ülkenin İYİ yönetilmesi, hak ve adaletin sağlanabilmesi için yola çıktık. Halkımız,  Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere bizlere güvendi. Partimize her partiden ülke  çapında büyük bir teveccüh var. İnsanlar İYİ partiye üye olmak için akın akın teşkilatlarımıza geliyorlar. Herkes İYİ partiyi ülkenin siyasi umudu olarak görüyor. Bizde gösterilen teveccühe, duyulan güvene layık olabilmek için Merkez İlçe teşkilatı olarak, yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızla durmadan dinlenmeden çalışacağız. Bu gün bunun sözünü veriyoruz." dedi.

Hiç yorum yok: