22 Nisan 2013 Pazartesi

Vize Belediyesi ile Kardeş Şehir Sredets Belediyesi Yıldız Dağları Projesi’nin startı verdi


Kırkleli'nin Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Vize Belediyesi ile Bulgaristan Sredets Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu Istranca Yıldız Dağları Projesinde yapılması gereken Sanat Evleri ve Turizm Danışma Bürosunun açılış törenini Bulgaristan'ın Sredets ilçesinde gerçekleştirildi.
Başkan Yılmazın da katıldığı açılış törenine, Burgaz Türkiye Konsolosu Cem Ulusoy, Burgaz Valisi Konstantin Grebenarof ve Sredets Belediye Başkanı İvan Jabof katıldı.
Burgaz'ın Sredets ilçesinde bulunan Bojura Parkında gerçekleşen bu açılışa Belediye Başkanı Selçuk Yılmazla birlikte Vize Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de katılarak bölgeye özgü halk oyunlarını sergiledi.
Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz'ın şunları söylediği ifade edildi; "Vize Belediyesi ile Sredets Belediyesi 8 yıldır Kardeş Şehirdir. 8 yıldır devam eden işbirliğimiz için Belediye yönetimine teşekkür ederim. Bu işbirliği sonucunda yapılan güzel eserlerden bir tanesi de sanat evleri ve turizm danışma bürosunun oluşturulmasıdır. Daha nice projelerimizde bir araya gelmemiz dileğiyle"  (Faruk Ceylan)

Hiç yorum yok: