19 Şubat 2012 Pazar

Mahalli kulüplerin yaşaması için destek şart.

Tribün

Faruk Ceylan

Trakya”nın 2.ligde tek temsilcisi Kırklarelispor Denizli Belediyesporu yenerek taraftarının yüzünü güldürdü. Haftalardır son dakilarda, uzatma dakikalarında yediği gollerle puan kaybeden ve ligin dibine doğru giden yeşil beyazlılar, bu hafta aldığı üç puanla hem derin bir nefes aldı, hem de şanssızlığını kırarak gelecek haftalar için umutlandı.

90 da, 90+2 de kaybettiği puanlara rağmen taraftarının desteğini kaybetmeyen Kırklarelispor da hedef vefakar taraftarı 39 gençliğin muhteşem desteği ile sahasında maç kaybetmeyip, yeni geldikleri 2.ligde kalmak.

Kırklareli”nprofesyonel ligden amatör lige düşerek uzun yıllar yeniden profesyonel lige çıkmak için mücadele etmişti.

Düşmenin kolay,çıkmanın bir o kadar zor olduğu liglerde mahalli kulüplerin kalıcı olmasının bedeli maddi imkan. Maddi imkansızlık ne kadar mücadele edilse de maalesef istenmeyen sonucun tezahürü oluyor.

Kırklareli”nin bu iki güzide ekibinin de liglerde kalıcı olması,üst liglere yükselmesi için maddi olarak desteklenmesi şart.

Kamu kurum ve kuruluşlarının, özel sektörün ve taraftarın desteği ile Kırklareli takımlarının başarılı olacağı kesin. Mevcut imkanlara göre verdikleri mücadele de ortada.
Kırklarelispor a, Lüleburgazspor a ve taraftarına verdikleri mücadele de başarılar diliyor, gelecek haftalarda da hepimizi sevindirecek sonuçlar almalarını temenni ediyorum.
in 2. ligde temsilcisi Kırklarelispor”la, 3.ligde temsilcisi Lüleburgazspor”un kümede kalma mücadelesi içinde zor günler yaşaması taraftarını üzüyor. Kırklareli”nin iki temsilcisi de

Hiç yorum yok: