3 Şubat 2012 Cuma

Kırklarelispor antrenörü Erdem “Kırklarelispor’un her takımı yenecek gücü var.”

Faruk Ceylan-Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta  Trakya’nın tek temsilcisi  İkinci yarıda üst üste iki deplasmandan puanla dönerek evindeki ilk maçında Pazar günü Fethiyespor’la karşılaşacak.
Kırklarelispor’da hedef Fethiyespor’u yenerek hem 3 puanı cebine koymak, hem de ikinci yarıda yenilmezliğini sürdürmek.
Sahsında  takımlarını izlemeyi özleyen 39 Gençlik’te Fethiye maçı için özel hazırlıkla içinde olup mükemmel bir görsel şov hazırlığı peşinde. Hazırlıklar hakkında bir açıklama yapmayan 39 gençlik “ Takımımıza sürpriz bir karşılama yapacağız. Herkesi Pazar günü Atatürk stadına bekliyoruz.” Diyor.
Antrenör Bilgin Erdem’de Kırklarelispor’un ikinci yarıda yenilmediğini ve iki maçtan da puanla ayrıldığını belirterek, “ 5 haftadır kalemizde gol görmüyoruz. Deplasman maçlarımızdan da eli boş dönmüyoruz. Amacımız iç sahada ki maçlarımızı da kazanarak yükselişe geçmektir. Fethiyespor  puan cetvelinde ikinci sırada bulunuyor ama bizim için çok da önemli değil. Kızılcahamam’da 2. sıradaydı, Ankara’da 2-0 yendik. Kırklarelispor’un her takımı yenecek gücü var. Bu maçı kazanarak zirve yürüyüşümüz sürecek” dedi.
Erdem tarftarın sahada 12. oyuncuları olduğunu ve bu maçta onların desteğine büyük ihtiyaç olduğunu da sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: