28 Şubat 2012 Salı

Kırklarelispor kazanma mantığı ve kazanmayı hedef alan oyun taktiği ile Adanademir”i yener…

Tribün

Faruk Ceylan


Ligde 27 puanla 10. sırada ler alan Trakya”nın yeşil beyazlı temsilcisi Kırklarelispor, haftayı Sarıyer deplamanından 1 puan alarak kapattı. Puan tablosuna bakıldığında Kırklarelispor 9 beraberlik almış. Altında yer alan  rakiplerin son haftalar da kazanması Kırklarelispor”u düşme potasına sokabilir.

27 puan daki yeşil beyazlı ekibin alttan takipçileri Çankırı 27 puanda,Eyüp 26, Ünye 25,  ,Altınordu 24  ve Beypazarı Şekerspor”da 23 puanda.

Yönetim play-of şansımız devam ediyor açıklamaları yapıyor ama maç kazanamadan mağlubiyet ve beraberliklerle bırakın play-of”u ligin dibine gitmekte var. Tabiî ki asla böyle bir durumu tasvip etmem ama Bilgin hoca”nın yenemiyorsan, yenilme felsefesi güttüğünü en iyi bilenlerdenim. Zira ağzından bu söylemi çok duydum. Bilgin Erdem”i futbolculuk yıllarından tanır ve çok severim. Hocam teziniz çok doğru. Haklısınız da, sizden  üstün ve daha güçlü takımlar için doğru. Yoksa güç olarak size eşit takımlara kaybetmek, sizden güçsüzlerden de 1 puan koparmak anlamında değil. Şu anda ligde 23 puanı olan ve küme düşme hattındaki Beypazarı Şekerspor 23 puanın 6”sını Kırklarelispor”dan almış. Beypazarı Kırklarelispor”dan daha güçlü bir ekipmidir? 

Bence Kırklarelispor”un yenilmemek için değil, yenmek için oynamasının zamanı gelmiştir. Kırklarelispor”un “En iyi savunma hücumdur” mantığı ile kazanması gerekir. 9 maçta birer puandan 9 puan alacağına 5 maç kazan 15 puan al.

Önümüzdeki hafta Lider Bandırmaspor”un 5 puan gerisinde ve 3. sırada yer alarak play-of mücadelesi veren Adanademirspor Kırklarelispor”un konuğu olacak.  Geçtiğimiz hafta 25 puanla 13. sırada bulunan Ünyespor Adanademirspor”u Adana”da 2-0 yendi. Kırklarelispor”un da bu takımı yenecek gücü olduğuna inanıyorum. Yeter ki cesur futbol oynayarak yenmek istesin.

Kırklareilspor”un muhteşem taraftarı 39 Gençliğin desteğini arkasına alarak bu maçı da, sahasındaki diğer maçları da kazanacağına inancım tam. Ancak  kazanma mantığı ve kazanmayı hedef alan oyun taktiği ile…


Hiç yorum yok: