19 Ağustos 2011 Cuma

Şampiyonların hocası Savaş Ergin’e sürpriz doğum günü


Erginspor Tekvando kulübü  Yöneticileri 7-8 ay önce kurulan kulüplerinin antrenörlüğünü yapan ve hem Uluslar arası Ters lale turnuvasında, hem de Türkiye şampiyonasında aldığı başarılarla Kırklareli’nin gururu olan Savaş Ergin’e  Barkod Kafede sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.
Erginspor kulübü yönetim kurulu üyeleri, Başkan Murat Acar,Başkan Yardımcısı İrfan Özeklioğlu,Genel Sekreter Faruk Ceylan,Mali işler sekreteri Gökhan Yeşil ve üye Savaş eskici ile eşlerinin katıldığı sürpriz  doğum günü kutlamasının kendisi için güzel bir sürpriz olduğunu ifade eden Antrenör Savaş Ergin, Yöneticilerinin doğum gününü unutmayıp, böyle bir tören düzenlemelerinin kendisini çok memnun ettiğini belirterek;
“ Gerçekten benim için sürpriz oldu. Erginspor Kulübü Yöneticileriyle, teknik ekibi, sporcuları ve sporcu velileri  bir bütün olarak çalışmaktadır. Aramızdaki bağlılık tamamen aile bağından ibarettir. Zaten başarının sırrı da bu şekilde kenetlenmekte gizlidir.  Böyle bir mutlu günde beni unutmadılar, kjendilerine yürekten  teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Hiç yorum yok: