29 Ağustos 2011 Pazartesi

MHP Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, "Aziz milletimiz, milli bayramını manevi zaferiyle taçlandırmaktadır"

MHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, ""Aziz milletimiz, bu yıl Zaferler ayı ile örtüşen Ramazan ikliminde farklı bir mücadele daha vermekte, oruçla en büyük düşmanı, yani nefsini yenerek bu sefer milli bayramını manevi zaferiyle taçlandırmaktadır" dedi.
Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan MHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, bu yıl Ağustos ayında milli ve dini hayatımızda çok önemli ve özel yeri bulunan üç ayrı günü birlikte idrak etme şansını yaşadığımızı belirterek,  26 Ağustos'u 27 Ağustos'a bağlayan gecenin Kadir Gecesi olması, Ramazan Bayramı'nın ilk gününün ise 30 Ağustos Zafer Bayramı'yla buluşması neticesinde 22 Ağustos'ta başlayan Zafer Haftası'nın coşkumuzu daha da renkli ve heyecanlı hale getirdiğini söyledi.
Tutar mesajında daha sonra şunları kaydetti;
"Aziz milletimiz, bu yıl Zaferler ayı ile örtüşen Ramazan ikliminde farklı bir mücadele daha vermekte, oruçla en büyük düşmanı, yani nefsini yenerek bu sefer milli bayramını manevi zaferiyle taçlandırmaktadır.
 İnsanlığa en büyük rehber olan Kur'an-ı Kerim ise, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nde indirilmiştir. İşte böylesine her bakımdan kutsal, milli ve manevi coşkuya ve heyecana vesile olan günlerdeyiz.
 Bu duygu ve düşüncelerle, Kırklarelili vatandaşlarımızın, bütün milletimizin içinde bulunduğumuz Zafer Haftası'nı ve idrak ettiğimiz Kadir Gecesi'ni kutluyor, coşkusunu birlikte yaşayacağımız Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramı'nı şimdiden en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bizlere bu toprakları vatan yapan bütün büyüklerimizi, ecdadımızı, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, manevi huzurlarında saygı il eğiliyorum.
Bu seçilmiş günlerin milletimizin birliğine, dirliğine, huzur ve bekasına vesile olmasını niyaz ediyorum" dedi. 

Hiç yorum yok: