12 Ağustos 2011 Cuma

Kırklarelispor antrenörü Erdem, “ 2.ligde de taraftarımız mutlu edecek bir takım kurduk.”

Faruk Ceylan-Adem Önder- Kocaeli Kartepe’de kamp yapan, 2.ligin yeni takımı Kırklarelispor’un başarılı antrenörü Bilgin Erdem’le telefonla görüştük, takım hakkında bilgiler aldık. Antrenör Erdem iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyerek, “ Güçlü bir takım kurduk. Ancak bazı eksiklerimiz var. Topu oyuna taşıyan, süratli birkaç oyuncuya ihtiyacımız var. Futbolcu arayışlarımız sürüyor. Bu eksiklerimizi de giderirsek 2.ligde taraftarımızı üzmeyecek, mutlu edecek bir takım kurmuş olacağız. Ligler başladığında hedefimiz üst sıralar için olacak. Taraftarımız iki yıl ard arda şampiyonluk gelince zirve de olmamıza alıştı. Yönetimimiz le, teknik ekibimizle elden gelen her şeyi yapmak için çalışıyoruz. “ dedi
Kırklarelispor  Kartepe kampında yaptığı hazırlık maçlarında Maltepespor’u 2-1 yenerken, Ankara Demirspor’la’da golsüz berabere kaldı.
Kırklarelispor’un  hazırlık maçlarına Karsspor ve Bandırmaspor  ile devam edeceği ve Bandırmaspor maçından sonra da Kırklareli’ne dönecekleri  Antrenör Bilgin Erdem tarafından ifade edildi.

Hiç yorum yok: