20 Ağustos 2011 Cumartesi

Kırklareli PKK'nın hain saldırılarını protesto etti.

Faruk Ceylan-Adem Önder-Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği ile Kırklareli Üniversitesi Öğrenci Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği protesto mitinginde yaklaşık bin kişi ellerinde Türk Bayrakları ile bölücü terör örgütünü protesto etti. Park içerisinde 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atan grup, Türk bayrakları açarak terörü lanetledi.

Toplanan kalabalık adına açıklama yapan ve 15 yıl önce teröre babasını şehit verdiğini belirten Tugay Güdücü, "Her şey vatan için diye haykırıyoruz. Dinimiz, namusumuz, bayrağımız ve canımız ancak vatan toprağı üzerinde hür ve özgür bir şekilde korunur ve yaşanır. Ben babasını bu topraklara şehit veren bir vatan evladıyım. Şehit oğluyum. Genç yaşta eşini toprağa verirken bile 'Vatan Sağ olsun' diyen bir annenin oğluyum" diye konuştu.

Terör örgütünü lanetleyen kalabalık, 'Bu Vatan bizim Hepimizin', 'Vatan bütündür bölünemez', 'Birlik olalım Dünyaya meydan okuyalım', 'Hepimiz Mehmetçiğiz', 'Türk Kürt kardeştir, PKK Kalleştir' yazılı dövizler taşıyarak sloganlar attı. Daha sonra Dingiloğlu parkından Atatürk Bulvarı'nı takiben Karagöz Heykeli önüne kadar yürüyen kalabalık, olaysız dağıldı.

.


Hiç yorum yok: