12 Ağustos 2011 Cuma

Kırklareli AKP Milletvekili Gürşan, Ramazan boyunca hemşehrileriyle buluşacak

Faruk Ceylan-Adem Önder-Ankara’daki mesaisine Ramazan ayı münasebetiyle ara veren AKP’nin çiçeği burnunda Kırklareli milletvekili Şenol Gürşan, Ramazan dolayısıyla memleketinde her akşam hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. 
Gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan Gürşan, memleketi Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde verdiği iftar yemeğinden sonra, önceki gecede Lüleburgaz’da bir iftar yemeği verdi. Partili, partisiz büyük katılımların olduğu yemekte halkın istek ve sorunlarını dinleyen Gürşan, “ Halkımızın sorunlarını yakınen biliyorum. Sorunlarının  Çözümü için Milletvekili oldum. Bu güne kadar hizmet alma noktasında fakir kalan Kırklareli’ne Milletvekilliğim süresince en fazla hizmeti vermek için çalışıyorum. Kırklareli artık unutulmuş, ihmal edilmiş bir kent olmayacak. Aksine sorunları en kısa zamanda çözülen ve en güzel hizmetleri alan bir kent olacaktır.” Dedi.
Kırklareli Milletvekili Gürşan’ın Ramazan ayı sonuna kadar Kırklareli’nin tüm ilçe ve beldelerinde iftar yemekleri düzenlemeye devam edeceği, Kırklareli’lilerle bire bir görüşerek, istek ve sorunlarıyla Ankara’ya döneceği ve sorunların çözümü için çalışmaya başlayacağı  ifade edildi.
Şenol Gürşan gazetemiz aracılığı ile Tüm hemşehrilerine selam ve sevgilerini gönderdiğini, Kırklareli’nin ve Türk- İslam Alemi’nin Ramazan Ayını kutladığını da söyledi.

Hiç yorum yok: