14 Kasım 2016 Pazartesi

ÜNİ-PER-SEN’İN YENİ GENEL BAŞKANI HÜSEYİN TÜRKER CEYLAN

ÜNİ-PER-SEN YENİ YÖNETİM KURULU
Üniversite İdari Personel Sendikası 1. Olağanüstü Genel Kurulu 12 Kasım 2016 Cumartesi günü Kırklareli'nde yapıldı.
            Üni-Per-Sen’in Olağanüstü Genel Kuruluna Sendikanın  Kırklareli Üniversitesi üyelerinin dışında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Temsilcisi Mehmet Küntay TAŞKIN, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Temsilcilik Yöneticisi Erdem YALÇIN, Aksaray Üniversitesi Temsilcisi Nuh Mehmet ERDOĞAN, Gebze Teknik Üniversitesi Temsilcisi Mehmet POLAT ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığını Mehmet Küntay TAŞKIN, Erdem YALÇIN ve Nuh Mehmet ERDOĞAN'da katıldı.
Sendikanın 2015 ve 2016 yıllarına ait denetleme raporları hazır bulunan genel kurul üyelerine sunuldu. Genel Merkez Yöneticileri ve Üniversite temsilcilerinin konuşmalarından sonra  görüşülen OHAL kapsamında  üye alımının durdurulmasının sonlandırılarak yeniden üye alımına başlanmasına karar verildi.
 Genel Kurul üyelerince yapılan Sendika genel merkez organlarının seçiminde geçerli oyların tümünü alan Hüseyin Türker Ceylan’ın  listesi aşağıdaki isimlerden oluşmuştu:

Divan Başkanlığı
Genel Merkez Yönetim Kurulu  
Genel Başkan
Hüseyin Türker CEYLAN
Genel Bşk Yrd.
Caner Yahya BOYAR
Genel Bşk Yrd.
Güven TAŞOĞULLARI
Genel Bşk Yrd.
Gürcan ZORLU
Genel Bşk Yrd.
Remzi ÖZDEMİR 
Genel Bşk Yrd.
Aykut HAVSUT
Genel Bşk. Yrd.
Sergen DEMİRTAŞ
Genel Merkez Denetleme Kurulu
Elif ALTUN
Kerem KAYITBEY
Murat SAĞLAM


Genel Kurul sonrası bir açılamada bulunan çiçeği burnunda Genel Başkan Hüseyin Türker Ceylan, gazetemiz için  şunları kaydetti; “ Sendikamız Türkiye’de  ki Üniversiteler içinde  tek İdari Personel  Sendikasıdır. Kurulduğu günden itibaren kimsenin tarafı olmayan sendikamız sadece üyelerinin tarafı olup, Türkiye’de ki tüm Üniversite İdari Personelinin hakları için mücadele etmiş ve etmeye de devam edecektir. Bu güne kadar alması gereken haklarını alamayan İdari Personellerimizin  haklarını almaları, kazanımlarının arttırmaları için yasalar çerçevesinde mücadelemiz sürecektir. Bu vesile ile  Türkiye’de ki tüm Üniversite İdari Personelimizi sendikamıza üye olmaya davet ediyor, yönetim kurulunda ki arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca Olağanüstü Genel Kurulumuza  katılan tüm arkadaşlarımıza da yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Hiç yorum yok: