17 Kasım 2016 Perşembe

Kaynarca süs havuzunda balık yakaladılar, üç kişiyi darp ettiler!

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker
Süs havuzuna saldıranlara öfkeli

Kaynarca belde  meydanında  bulunan   havuzdan zıpkın ve ağ ile balık avlayan biri  kadın üç  kişi güvenlik kameralarına yakalandılar.
Gece yarısı süs havuzundan zıpkın ve ağ ile balık avlayan üç kişi kaynak suyundan oluşturulan ve belediye başkanlığı tarafından  içine  alabalık  konan havuza gelerek  zıpkın ve ağ  ile balık avlamaya başladı.  Çevre sakinleri balık avlayanlara uyarıda bulundu. Bunun üzerine balık avlayan şahıslar Kaynarcalı üç vatandaşı  darp ederek olay yerinden  kaçtı.Yaşanan olayın ardından Kaynarca Belediye başkanı Serdar Türker, Pınarhisar Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, olay karşısında hem şaşırdıklarını, hem de çok üzüldüklerini  belirterek, olaya  muhatap olanların  en ağır cezayı almalarını istediklerini belirtti. 

Belediye Başkanı Serdar  Türker kameraları izledikten sonra görüntülere inanamadığını belirterek şu açıklamada bulundu;  " Kaynarca meydanında  kaynak  suyumuzdan  bir süs havuzu oluşturduk. Geçmiş yıllarda havuza alabalık bırakmıştık,  şu anda balıklarımız ürüyor ve  biz onları koruyoruz, gözümüz gibi bakıyoruz. Bu havuz Kaynarcamıza gelenlerin ilgi odağı oluyor. Havuzda yaklaşık 8 kilogramlık alabalıklar var. Beldemize gelen misafirler ve çocuklarımız havuzdaki balıkları   besliyor. Gece saat: 02.30 sıralarında Beldemize gelen üç kişinin zıpkın ve ağ ile balık avladıklarını tespit ettik. Balıklarımızın bazılarını yaralamışlar bazılarını da yakalamışlar. Havuzumuza saldıranlar kendilerini uyaran gençlerimizi de darp etmişler. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Yasal haklarımızı sonuna kadar arayacağız." dedi.

Hiç yorum yok: