3 Ağustos 2015 Pazartesi

Lüleburgazspr için ateşten gömlek giydiler.

TRİBÜN

Faruk CEYLAN
 farukceylan39@gmail.com
1979-1980  sezonu  Türkiye kupasında gösterdiği  başarılarla Lüleburgaz adını Türkiye’ye duyuran Lüleburgazspor, geçtiğimiz sezon tüm maddi imkansızlıklara rağmen namağlup şampiyon olarak Bal ligine yükselmişti.
Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağanüstü  Genel Kurulda   Kulüp Başkanlığı’na Şenol Turan seçildi.
 Başkanlığa seçilen  Şenol Turan, marka değerini kaybeden,  maddi ve manevi yönden çok zor günler geçiren Lüleburgazspor’u eski günlerine  geri getirmek için çok çalışacaklarını basın aracılığı ile kamuoyuna duyurdu.
Başkan  Turan Lüleburgazspor’u ortada bırakmamak adına ateşten bir gömlek giydiklerini belirterek;  “Lüleburgazspor’umuzu sahipsiz bırakmamak adına göreve talip olduk.  Yönetim olarak çok ağır bir sorumluluk aldık. Tabiri caizise ateşten bir gömlek giydik. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen bu kulübe sahip çıkılmasının gerekliliği ile göreve talip olduk.
 Kaybedilmiş marka değerimizi yeniden kazanmak  için çalışmalar yapacak önce takımı işadamlarımız, esnafımız ve halkımızla kucaklaştıracağız. Lüleburgazspor’umuzu  tarihe damga vuran  günlerine döndürmek için ben ve arkadaşlarım ne gerekiyorsa yapmak için kararlıyız. Herkesin Lüleburgazlı olma bilinci ile takımımıza sahip çıkacağına inanıyorum. Hepimiz gücümüz oranında destek olursak zoru başaracağımıza inanıyoruz. Biz inandık siz de inanın ve Lüleburgaz mucizesini, Lüleburgazlılar ile birlikte gerçekleştirelim.” dedi.
Lüleburgazspor’un yeni yönetimi   şu isimlerden oluştu;
Yönetim Kurulu Asil Üyeler : Şenol Turan Başkan (Esnaf), Kenan Var (Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı), Güray Sağlam (İşadamı), Ali Yılmaz (Eski MHP İlçe Başkanı işadamı), Çağlayan Topçu (İşadamı), Özgür Kaya (Müteahhid), Hakan Oruç (Avukat), İbrahim Bölükbaşı (Mühendis işadamı), Turgut Düşova (Sendikacı), Güven Çeçe (Müteahhid), Mesut Günözen (Pınarhisarspor Kulübü  eski Başkanı), Mesut Korkut (İşadamı), Muhsin Aydın (İşadamı İstanbul), Metin Uysal (İşadamı İstanbul), Adem Önder (Danışman İstanbul), Gürsel Bilgen (firma sahibi İstanbul), Mustafa Onur Bozkurt (Danışman İstanbul), Bahattin Güçlü (Özerspor eski başkanı esnaf), Güven Önder (işadamı İstanbul), Ender Yalnız (işadamı),
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Olcay Kaya, Mesut Akbulut, Murat Sekmenli, Görkem Gündoğ, Aşkın Akyazı, Onur Bilgin, Yener Şahin, Sadık Gülsoy, Habil Turan, Erkan Demir, Şahin Kenar, Doğukan Önal, Fatih Üstün, Mehmet Paçacı, Alihan Çınar, Erdal Akman ve Metin Demir.
Başkan Şenol Turan ve Yönetimi büyük bir inançla zor bir yola çıktı. Şartlar iyi olduğu zaman  göreve talip olmak kolay, önemli olan  olan zor günlerde taşın altını eline koymaktır. Bu göreve talip olmak için yürek ister. Ben bu yüreğin görevi devralan yönetimde olduğuna inanıyorum. Kulüp Yönetiminde futbolun içinden gelen, geçmişte kulüp başkanlığı yaparak kulübünü şampiyonluğa taşıyan isimlerinde olması büyük avantaj.

Zora talip olan bu yürekli insanları gönülden kutluyor, başarılı olmalarını gönülden diliyorum. 

Hiç yorum yok: