17 Ağustos 2015 Pazartesi

KIRKLARELİSPOR TEKNİK KADRODA YÜZLER GÜLÜYOR.

*Kırklarelispor'un Afyon kampı  25 Ağustos’ta sona eriyor. Yeşil beyazlı ekip,  30 Ağustas’ta İstanbul’da Sarıyer ile bir hazırlık maçı yaparak lige hazır olacak.

Tha-Sapanca Kartepe’de başlayan birinci etap kamp çalışmalarından sonra ikinci etap kamp çalışmalarını Afyon’da sürdüren Kırklarelispor,   İlk hazırlık sınavını bulunduğu  grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor’a karşı verdi.
Kendisi ile telefon irtibatı kurduğumuz Teknik patron Bilgin Erdem, Kahramanmaraşspor maçının faydalı olduğunu, bu maçla  takımda ki eksikleri tespit ettiklerini belirtti.
Afyon kampında, Teknikdirektör Bilgin Erdem yönetiminde;  Ali hoca, Çağatay hoca ve Fatih hoca nezaretinde   çalışma dozunun arttırıldığı  antremanlarla  sezona hazırlanan Yeşil beyazlı ekibin performanslarının her geçen gün yükselmesi Teknik patron Bilgin Erdem ve teknik heyetin yüzlerini güldürüyor.
Sezona büyük bir hırsla hazırlanan Kırklarelispor’da başarı grafiğinin kademeli olarak yükseldiğini belirten Teknikdirektör Bilgin erdem takımından umutlu.
Kırklarelispor Teknikdirektörü Bilgin Erdem, Afyon kampının  25 Ağustos’ta sona ereceğini, 30 Ağustas’ta İstanbul’da Sarıyer ile bir hazırlık maçı yapacaklarını ve bu maçtan sonra lige hazır hale geleceklerini söyleyerek, gazetemiz aracılığı ile Kıorklarelispor taraftarına selam ve sevgilerini gönderdiğini ifade etti.  








Hiç yorum yok: