13 Şubat 2013 Çarşamba

Kırklareli Haberci'den Başkan Yardımcısı Gülay Tülüş'e ziyaret

Genel Yayın Yönetmeniz ve Muhabir arkadaşımız İrfan Özeklioğlu önceki gün Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tülüş'ü makamında ziyaret ettiler.
Görüşme esnasında Genel Yayın Yönetmenimiz Ceylan, Başkan Yardımcısı Tülüş'le şahid olduğu bir konuyu paylaştı. Ceylan Pazar günü Belediye Güvenlik  görevlisiyle ayak üstü sohbet ederken, yaşlı bir vatandaşın Belediyeden aldığı yemek yardımının kesilmesini istediğini, yalnız yaşayan Vatandaşın artık çocuklarının yanına gideceğini söyleyerek  yemek yardımının kesilmesini, ihtiyaçlı başka bir vatandaşa verilmesini istediğini belirtti. Belediyenin vatandaşa yemek yardımı yaptığını bilmediğini söyleyen Ceylan, bu vesile ile konuyu öğrendiğini belirterek,  Başkan Yardımcısı Tülüş'e bu tür hizmetlerin kendileriyle neden paylaşılmadığını sorduğunda Gülay Tülüş, "Biz ihtiyaçlı vatandaşımıza basınla paylaşmadığımız bir çok hizmet veriyoruz. Bu da hizmetlerimizden biri. Belediye Başkanımızın eşi ile birlikte tüm evleri geziyoruz. İhtiyaçlı vatandaşlarımızı yerinde tespit ederek kendilerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ancak bunları özellikle Basınla paylaşmıyoruz.
Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tülüş
 Başkanımız Cavit Çağlayan yardım konulu hizmetlerin Basınla paylaşılmasını istemiyor. Kişisel yardımlarının da, Belediye yardımlarının da afişe edilmesini istemiyor. Prensip olarak şahıslara yapılan yardımların Basın aracılığı ile paylaşılmasını doğru bulmuyor." dedi.
Tülüş, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve Vatandaşla birebir temaslarının devam ettiğini, Kırklareli için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını da söyledi.

Hiç yorum yok: