12 Şubat 2013 Salı

Ak Parti il Başkanı Kılavuz; “ Seçimleri kazanıp Kırklareli’ni Ak Belediyecilik ile buluşturacağız.”




Haber: Faruk Ceylan
Fotoğraflar: İrfan Özeklioğlu
Ak Partinin çiçeği burnunda İl Başkanı Av.Mehmet Zeki Kılavuz’la parti binasında görüştük. Başkanın Lüleburgaz’lı olduğu için Kamuoyunda tepkilerin olduğunu dile getirdiğimizde Başkan Kılavuz, Lüleburgaz’ın geçmişte Kırklareli’nden daha fazla siyasi hizmet aldığını, bununda İl ve İlçe arasında bir çekişme yarattığını söyleyerek,
 “ İlçeden bir İl Başkanı olması Siyasi tarih açısından bir ilktir. Kamuoyundaki eleştiriler ve rahatsızlık bunun içindir. Ancak bunlar yersiz endİşelerdir. Biz Ak Parti olarak Ankara’dan baktığımızda sadece Kırklareli’ni değil Trakya’yı bir İl olarak görüyoruz. Geçmişte yapılan siyasi hataların kısır çekişmeler haline gelmesine izin verilmemelidir. Bu tür eleştrilerden ziyade bizim Kırklareli’ne vereceğimiz hizmetlere bakıp öyle değerlendirme yapmalıyız. Lüleburgaz’lı olmam sadece Lüleburgaz’a hizmet vereceğim anlamına gelmemelidir. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? Kırklareli, Lüleburgaz’ı, Babaeski’si ve diğer İlçeleriyle bir bütündür. Böyle çekişmeler yaratarak bölgecilik yapmanın kimseye bir faydası olmaz. Az önce belirttiğim gibi, Başbakanımız Ankara’dan baktığında Trakya’yı bir  İl gibi gördüğünü her fırsatta söylemektedir. Lüleburgaz, Kırklareli değil, Trakya bir bütündür. Biz Ak Parti olarak  Trakya’nın tüm İl ve İlçelerine en güzel hizmeti vermeye talibiz.  Bunun içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak Başbakanımız için Kırklareli’nin önemi  sizin de tahmin edebileceğiniz  gibi  daha farklı.  Pınarhisar’da kaldığı dönemde Kırklareli insanının vefakarlığını ömrü boyunca unutmayacağını söylüyor.”
Başkan Kılavuz Belediye seçimleri için de iddialı olduklarını, Kırklareli’ni Ak Belediyecilikle buluşturacaklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti; “ Seçimleri kazanarak Kırklareli’ni Ak Belediyecilikle buluşturacağız. Kırklareli’nde uzun yıllardır geleneksel yapı sürdürüldü,  artık geleneğe değil, geleceğe bakmalıyız.
 Bu gün Belediyecilik  anlamında Kırklareli Doğudaki bir çok İlden geri durumda. Kırklareli’liler artık şapkayı önlerine koyarak düşünmeli. Kırklareli artık kabına sığmaz duruma geldi. Kırklareli’nde iklamet eden 10 bİn öğrenci var. Artık Kasaba  Kültüründen  kurtulup Kent Kültürüne geçme zamanıdır.  Yapmış olduğumuz Kamuoyu araştırmaları ve anketler sonucu Kırklareli halkının bir dönüşümü istediğini açıkça görebiliyoruz. Size oy vermediğimiz için pişmanız diyen bir çok vatandaşımız partimize gelerek açık yüreklilikle Kırklareli’nin artık hak ettiği hizmeti almasını istediklerini söylüyorlar. Belediye seçimlerini kazanacağımıza inanıyorum. Çünkü halkımızın partimize büyük bir teveccühü ve güveni var.
 Kırklareli Ak Belediyecilikle buluşacak, hak ettiği hizmeti fazlasıyla  alacak ve Kasaba olmaktan kurtulacaktır.
Allah’ın izniyle Kırklareli Teknik anlamda şantiyeye dönecek, sosyal anlamda da toplumun her kesimİni  ayrımsız kucaklayacağız” dedi.

Bu haberi önadım gazetesi ve www.gazetetrakya.com dan da takip edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok: