14 Aralık 2012 Cuma

Sanayispor Başkanı Can “ Kulübümüzün geleceğine yatırım yapıyoruz. Hedefimiz profesyonel lig.”



Faruk Ceylan
 Sanayisporun başına altı ay önce gelen  Kulüp Başkanı Şenol Can Sanayispor hakkında yaptıklarını ve gelecek için projelerini açıklayarak, Sanayispor’u profesyonel lige taşıyacaklarını söyledi.
Sanayi sitesine bir ATM koydurduklarını ve buradan kulübe aylık gelir temin ettiklerini, ayrıca birde Büfe açtıklarını ve bu büfenin  Sanayispor’a çalıştığını, gelirinin tamamının da takım için harcandığını söyleyen Başkan Can, “ Kulüp binamıza komple bakım yaptırdık, pırıl pırıl bir binaya sahibiz. ATM cihazı ve Büfe gelirleri ile kulübümüze devamlı kaynak yarattık. Ancak yatırımlarımız bunlarla sınırlı değil, şimdi sırada LPG istasyonu var, kısa bir süre sonra hizmete girecek olan LPG istasyonu Kulübün tüm giderelerini karşılayacak ve transferler için finans sağlanmasında da çok önemli bir kaynak olacak. Yapacağımız futbol sahası için Yeni sanayideki arsanın devrini de aldık. Burada stadın yanısıra Avrupa Birliği projesi kapsamında devasa bir spor kompleksi,Butik oteller,fitnes salonları ve kafeteryalar yapmayı planlıyoruz. Günlük başarı elde etmek kolay ancak devamlı kaynak yaratarak kalıcı olmak zor. Biz öncelikli olarak işin zor kısmını gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Yani kulübümüzün geleceğine yatırım yapıyoruz.  Bu yatrımlardan sonra hedefimiz mutlak profesyonel lig. Profesyonel lige çıktığımızda da burada kalıcı olup, sürekli zirve mücadelesi yapmak istiyoruz.” Dedi.

Başkan Can Profesyonel lige gelebilmek için Halkın desteğinede ihtiyaç duyduklarını belirterek, bir çok İl takımının profeyonel ligde birden fazla takımı olduğunu, Kırklareli’nin de Profesyonel ligde birden fazla takımının olmasının hem Kırklareli’ne hemde Türk futboluna katkı sağlayacağını söyledi.
Bvaşkan Can “ Bu yolda kendilerine her kesimden destek geldiğini ancak, en büyük desteğin Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’dan geldğini belirterek, Gazetemiz aracılığı ile Belediye Başkanı Çağlayan’a teşekkür etti. 

Hiç yorum yok: