22 Aralık 2016 Perşembe

Ateş bu defa Kırklareli'ne düştü!


*Yine içimiz yandı. Hemşehrimiz, kardeşimiz, canımız; Komando Astsubay Gökhan Özüpek Suriye'de şehit oldu.  

Yetti  artık. Bu Millet her gece şehit haberleriyle yatıp, sabah şehit haberleri ile uyanmaktan usandı. Yürekler paramparça, kelimeler kifayetsiz. Ülkenin her yerine düşen ateş Kırklareli’ne de düştü. Komando Atsubay Gökhan Özüpek’te şehitler kervanına katılarak bu soğuk kış gününde yüreğimize ateş düşürdü, cayır cayır  yaktı içimizi.
İstiklal Marşımızın yazarı merhum Mehmet Akif; “ Vurulup tertemiz anlından uzanmış yatıyor, Bir Hilal uğruna yarab ne güneşler batıyor! “ derken Türk evlatları Hilal uğruna can veriyordu. Şimdi evlatlarımız ne uğruna gencecik yaşta kara toprağın bağrına düşüyorlar?  Suriye’de neyin savaşını veriyorlar? Türkiye’de gününü gün eden, her türlü devlet desteği alan Suriyeli gençlerin vatanlarını kurtarmak için mi ölüyorlar?
Ülkenin ciğerlerini yakan ateş yanı başımızda, komşumuz  Gökhan kardeşimizin  evine  düştü. Ateş düştüğü yeri yaktı. Şimdi  büyüklerimiz baş sağlığı dileyecek, kınama mesajları yayınlayacaklar ve yeni şehitlerin gelmesini bekleyecekler. Bu nasıl bir dünya? Bu nasıl bir ülke?  Yetkililer ülke içi ve dışında akan bu kanı ne zaman durduracak?  Var mı bilen? Bu necip Millet bu acılara daha ne kadar dayanacak?

Ruhun şad, mekanın Cennet olsun kardeşim. Allah ailene sabırlar versin.  Cenab-ı Allah Senin ve cümle şehitlerimizin ailelerinin yaşadığı acıya sebep olanlara da aynı acıyı yaşatsın inşallah. 

Hiç yorum yok: