10 Eylül 2016 Cumartesi

Nişikli ve Pamukkale Bayrama hazır



Nişikli Turizm A.Ş. Yönetim
Kurulu üyesi Başkan Vekili
Muhsin Nişikli


Trakya’nın  Marka firması Nişikli Turizm ve Türkiye’nin  bir numaralı seyahat firması Pamukkale Turizm,  Bayramdan 15 gün önce bayram hazırlıklarını tamamladıklarını, yolcularının bayram süresince tek bir sorun yaşamadan  seyahat edebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını açıkladılar.
Konu ile ilgili kendisi ile görüştüğümüz Nişikli Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Vekili Muhsin Nişikli yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Trakya halkına bayram  seyahatlerinde sıkıntı yaşatmamak için  önlemlerimizi  bayrama 15 gün varken aldık. Tüm hatlarımızdaki ilave seferlerimiz bayrama  hazır ve anlık ilave seferler içinde tedbirlerimizi aldık.
Halkımız 40 yıldır firmamıza duyduğu güven sebebiyle hizmetin en iyisine güzeline layık. Bizde onların bu güvenini sarsmamak, onlara  layık olabilmek için teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak profesyonel  ekibimizle birlikte özveriyle  çalışıyoruz.
 Kırklareli halkının güven duygusu içinde 40 yıldır bizi tercih etmesi bizim için büyük bir mutluluk. Bu güveni kazanmak kolay bir iş değil. Dile kolay, 40 yıldır halkımızı memnun edebilmek için her geçen gün hizmet kalitemizi arttırarak çalışıyoruz. Karşılığını da tercih sebebi olarak alıyoruz.
 Teknolojinin son ürünü, modern ve konforlu  araçlarımız, sınırsız ikramlarımız geniş şehir içi servis ağımız ve profesyonel kadromuz ile öncelikli değerimiz olan müşteri memnuniyetini  ilk günkü titizlik ve sorumlulukla sürdürüyoruz.  Çünkü Firmamız sadece yolcu taşımıyor, yolcularımızla birlikte sorumlulukta taşıyor. Bu bilinçten asla taviz vermiyoruz.
Halkımızın bayram süresince  tedbirli olup bayram biletlerini önceden  almalarını öneriyoruz.
Nişikli ve Pamukkale ile seyahat eden yolcularımıza  hayırlı yolculuklar  diliyor, bayramlarını kutluyor, her günü bayram sevinci içerisinde yaşamalarını diliyoruz.








40 yıl önce NİŞİKLİ Turizm





Hiç yorum yok: