27 Haziran 2014 Cuma

Kaynarca Belediye Başkanı Türker Edirne Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi de ikinci ameliyatını oldu.


*Başkan Serdar Türker’in ameliyattan çıktıktan hemen sonra telefonla görüştüğüm eşi, Başkan Türker’in sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi.

Faruk Ceylan-Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca Beldesi Belediye Başkanı Serdar Türker, 23 Haziran’da kazaen çenesinden vurulmuştu. Başkan Türker, önce  Kırklareli Devlet Hastanesine sevk edilmiş, daha sonra da çenesindeki kurşunun çıkarılması için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılmıştı. 
 Edirne Tıp Fakültesinde yapılan başarılı bir ameliyatla çenesinde ki kurşun çıkarılan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, 27 Haziran Cuma günü de Edirne Tıp Fakültesi plastik cerrahi de başarılı bir ameliyat geçirdi.
Ameliyattan çıktıktan hemen sonra  Serdar Türker’in eşi ile telefonla görüştüm.  Türker’in eşinin mutluluğu sesinden belli oluyordu. Bize Başkan Türker’in  çok başarılı bir ameliyat geçirdiğini, sağlık durumunun iyi olduğunu ve gazetemiz çalışanları ile sevenlerine selamlarını ilettiğini söyledi.

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’e geçmiş olsun diyor,  kısa zamanda sağlığına kavuşarak  görevinin başına dönmesini diliyorum. 

Hiç yorum yok: