8 Kasım 2012 Perşembe

Devlet Bahçeli yeniden Genel Başkan



Faruk Ceylan
MHP'de Devlet Bahçeli yeniden Genel Başkan seçildi. Hayırlı Olsun. Ancak delegeler
MHP'de değişim gerekliliğini de ortaya koydu. 10. Yıl Genel Başkanlık yapan
Bahçeli'nin karşısına çıkan Koray Aydın'ın 1200 delegeden 441'nin oyunu almış olması hiç de yabana atılacak bir rakam değil. Birçok otorite geçinen kongre öncesi Aydın için ancak 40-50 oy alır diyorlardı...
Kongreden çıkan bu sonuçtan sonra MHP yapılacak olan ilk mahalli seçimde başarılı olmak zorunda. Olmazsa durum biraz Bahçeli aleyhine karışır. Siyasette de, sporda da başarı esastır. Dün yoktur, hep bugün vardır... Gerçi Bahçeli'nin geçmişte uyguladığı politikalar da ülkücü camia tarafından koşulsuz kabul görmemiş ve çokça eleştirilmişti. Olası başarısızlıkta Bahçeli'nin koltuğu sallanabilir. Bugün ona oy verenlerin adresi Koray Aydın olabilir...
Vatandaş dertli, Karaumur Caddesi motokros pistine döndü
Karaumur Caddesi trafiğe kapandı. Esnafta halkta bu uygulamadan memnun kaldı.
Ancak caddenin trafiğe kapanmasından sonra motosikletlerin akınına uğraması ve trafiğe kapalı alanın motokros sahası haline gelmesi hem esnafın, hem de vatandaşın canına tak etti. Gençlerin Karaumur caddesinde motosikletleriyle hız denemesi yaptığı ve tehlike yarattığı şikayetleri had safhaya geldi. Esnaf ve Vatandaş yetkililerin bu konuda, can ve mal kaybı olmadan gerekli tedbiri almalarını bekliyorlar.
Kaldırımlar çöküyor…
Belediye Başkanlığının yol ve kaldırım yapma çalışmaları da Kırklareli'nin çehresini değiştiriyor ve güzelleştiriyor ama yağan yağmurlardan sonra kaldırımların çökmesi bir facia.
Çöken kaldırımları yerinde görmek için dolaşırken Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur'la karşılaştım. Yapılan her işte gösterdiği duyarlılığı kaldırımları yerinde inceleyerek gösterdiğine şahit oldum. Başkur ayaküstü sohbetimizde yağmurun yağmasının iyi olduğunu ve bu aksaklıkları tespit edip yüklenici firmaya gerektiği şekilde yaptırmadan teslim almayacaklarını söyledi.
Her zaman taktir ettiğim çalışkan, güler yüzlü ve Kırklareli'nin güzel görüntüsünün mimarı Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Tanta yine boş durmamış ve Arastanın önünde kaldırımlar bittiği gün çam ve çiçeklerle harika bir görüntüye bize de dışarıdan gelenlere de en güzel şekilde sunmuş. Teşekkürler.
Selçuk Müdür, sen sunduğun güzelliklerle, Kırklareli'nin gizli kahramanlarındansın...
www.gazetetrakya.com

Hiç yorum yok: