6 Nisan 2012 Cuma

Gazeteci Bülent Can vefat etti



Faruk CEYLAN-Kırklareli Anayurt-Deneyimli gazeteci Bülent Can İstanbul'daki evinde vefat etti.
Bir süredir kanser tedavisi gören Kırklareli”li gazeteci Bülent Can Can 58 yaşındaydı.  Can, uzun yıllar Güneş, Sabah ve Milliyet gazetelerinde haber müdürlüğü ve yazı işleri müdürlüğü yapmıştı.
Can, son olarak kapanmadan önce Halka ve Olaylara Tercüman gazetesinde çalışmış, daha sonra da emekliye ayrılmıştı..
Bülent Can'ın cenazesi Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Subaşı Beldesi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Bab-ı Ali’nin usta gazetecilerinden olan Bülent Can, 1954 yılında Kırklarelin’de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kırklareli”nde  tamamladıktan sonra Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Baba mesleği olan gazeteciliği kendine meslek olarak seçen  Can, Gazeteciliğe Kırklareli”nde dönemin en önemli gazetelerinden biri olan Atatyolu gazetesinde başladı. Bu gazetenin  Haber müdürlüğünü yaptı.
 Daha sonra gazeteciliğe İstanbul”da devam eden Bülent Can, Güneş, Sabah ve Milliyet gazetelerinde çalıştı. Bu gazetelerde Haber ve Yazı işleri Müdürlüğü yaptı. Merhum Bülent Can”ın gazetecilikte son görevi Halka ve Olaylara Tercüman gazetesinde oldu. Bu gazeteden emekli olan Can 58 yaşında hayata veda

Hiç yorum yok: