15 Ağustos 2013 Perşembe

Tüm okurlarıma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim

Kırklareli Günlüğü

Faruk Ceylan
farukceylan39@gmail.com


Mart ayında, gazetemizdeki Kırklareli Günlüğü köşemizden Siyasi Partilerden önce Yerel Seçimlerin startını  vermiştik. 
İl, İlçe ve Belde Belediyelerimizi Seçim Durakları olarak niteledik. Seçim Durakları’nda Belediye Başkanları ve sokaktaki vatandaşla görüştük. Vatandaşın nabzını tutmaya çalıştık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde topladığımız bilgileri sizlerle paylaştık. Paylaşmaya da devam edeceğiz. 
Mart ayında başlattığımız Seçim Turumuz; Çakıllı, Evrensekiz, Büyükkarıştıran, Babaeski, Lüleburgaz ve Kırklareli Seçim Duraklarımızla sona erecek. Siyasi Partiler adaylarını belirledikten sonra ikinci seçim turumuzu başlatacağız. Adayların belli olmasıyla bu turda seçmenin görüşü daha bir netlik kazanacak. 
İkinci seçim turumuzu sonlandırdıktan sonra Final Turu olan üçüncü tura çıkacağız ki bu turda adayların seçimi kazanma yüzdeleri büyük ölçüde netleşecek. Vatandaşımızla yapacağımız birebir görüşmeleri, sokak röportajlarını, virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşacağız. 
Bu süreçte bizi ilgi le takip eden tüm okurlarımıza candan teşekkür ederim.  Bu arada Iğdır Vali Yardımcılığı’na atanan Pınarhisar Kaymakamı Mevlüt Özmen’e, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’na, Vize Kaymakamı Murat Duru’ya, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal’a, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’ya, Vize  Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz’a, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz’a, Sinanlı Belediye Başkanı Ali Alkan’a, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen’e,  İşçi Partisi Kırklareli İl Başkanı Teoman Üstündağ’a, Demirköy MHP İlçe Başkanı Erol Akıncıoğlu’na,  Babaeski Belediyesi Zabıta Müdürü Hakan İnanç’a, Pınarhisarspor Kulüp Başkanı Mesut Günözen’e, MHP Pehlivanköy Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Ramazan Gök’e, Büyükmandıra Belediye Meclis Üyesiyken CHP’den Büyükmandıra Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Sertaç Balyemez’e, CHP’den İnece Belediye Başkan Aday Adayı Şahabettin Vardar’a, Büyükmandıra eski Belediye Başkanı Hülya Gürman’a, Pınarhisar Balcılar Birliği Başkanı A.Osman Çalık'a, Kırklareli 250 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özırmak’a, Kırklareli Güven Büfe sahibi Güven Arda’ya, Kısmet Emlak sahibi Vedat Durmaz’a,  İşadamı Şevki Elçioğlu’na, Pınarhisar’lı İşadamı Nedim Bars’a, Elmacık Köyü Muhtarı Sebahattin Koç’a,Tozaklı Köyü Muhtarı Ali İnan’a, Vize Kale Mahallesi Muhtarı Adnan Gülaçar’a   ismen teşekkür etmek istiyorum.
Bu okurlarımın, yazılarımı Yeşilyurt Gazetemizden ve gazetemizin internet sayfasından takip edip, bizzat ziyarette bulunarak, ya da telefonla arayarak yazılarımı yorumlamalarından, fikirlerini söylemelerinden duyduğum memnuniyetle kendilerine ismen teşekkür ediyorum.  Onca işleri arasında yazılarımı okuyup,  bana ulaşmaları ve olumlu eleştirilerde bulunmalarıyla ismen teşekkürü de fazlasıyla hak ettiklerini düşünüyorum. 
Tüm okurlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyor, mutlu ve umutlu günler diliyorum.




Hiç yorum yok: