3 Ağustos 2013 Cumartesi

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’a İğneada ve Demirköy’de büyük ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, İğneada ve Demirköyde ziyaretlerde bulundu.
İğneada ve Demirköyü ziyaret ederek incelemelerde bulunan MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vurala; Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yamaner, MHP Demirköy İlçe Başkanı Erol Akıncı ve MHP Demirköy Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İğneada Belde Başkanı Mutlu Akın ve Belde Yönetim Kurulu üyeleri eşlik ettiler.    
MHP Grup Başkan Vekili Vural akşam İğneada  Resortta misafir edildi. Ertesi gün tüm İğneada esnafını tek tek ziyaret eden Vural, Balıkçı barınaklarını dolaşarak, İğneadalı balıkçıların sorunlarını dinledi. Büyük çapta eylemlere neden olan ve Ülke gündeminde geniş yer alan Termik Santral ve Nükleer Santraller konusunda da bilgiler alan Vural konuyu Meclise götüreceğini söyledi. Belediye Parkında İğneadalılara hitap eden Vural, İĞNEADA halkı tarafından büyük bir kalabalık ve ilgiyle izlendi.
İğneada ziyaretinden sonra Demirköye geçen Vural, Demirköyde de esnaf ziyaretinde bulundu. Demirköylüler, MHP Grup Başkan Vekili Vuralı büyük sevgi gösterileriyle kucakladı. Vural, halkın sorunlarını dinledi ve sürekli not aldı. Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuzu Makamında ziyaret eden Vural, Başkan Muhlis Yavuz ve beraberindekilerle Fatih Sultan Mehmedin, İstanbulun Fethinde kullandığı topların döküldüğü dökümhaneyi gezdi. Dökümhane gezisinden sonra Demirköy Cumhuriyet Meydanında halka hitap eden Vurala Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti ve Demirköyü simgeleyen bir plaket sundu. 


MHP Demirköy İlçe Başkanı Erol Akıncıda, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vuralın ziyaretinin faydalı olduğunu ifade ederek; Sayın Vuralın ziyareti Beldemiz içinde, Partimiz içinde çok faydalı oldu.  Vatandaşımız merak ettiği soruların cevabını alarak büyük memnuniyet duydu. Vatandaşımızın soru ve sorunlarının takipçisi olacak olan Grup Başkan Vekilimiz Sayın Oktay Vurala,  İl Başkanımız Şaban Savaşana ve Merkez İlçe Başkanımız Kürşat Yamanere, Teşkilat üyelerimiz adına teşekkür ederim dedi. Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Gülcan Kutlu

Hiç yorum yok: