20 Ağustos 2013 Salı

Pehlivanköy MHP İlçe Başkanı Erkol; “ İlçemiz Cumartesi,Pazar günleri ile akşamları Allah’a emanet”


*Sağlıkta  Devrim yaptık diyen AKP  iktidarının devrim yaptığı  gerçek. Bir İlçe akşamları ve tatil günlerinde sağlık konusunda kaderiyle baş başa bırakılıyorsa bunun adı olsa olsa Devrim olur.

Faruk Ceylan-Pehlivanköy Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  İlçe Başkanı M.Gülay Erkol,  Pehlivanköy Sağlık Ocağında akşam saat 17.oo’den sonra  ve Cumartesi, Pazar günleri  Doktor bulunmadığını  belirterek, Pehlivanköy halkının sağlık açısından Allah’a emanet olduğunu söyledi.
Konu ile ilgili olarak Gazetemize açıklamada bulunan Pehlivanköy Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  İlçe Başkanı M.Gülay Erkol; “ Pehlivanköy İlçemizde  Mesai günleri saat 17.00’den sonra, Cumartesi, Pazar günleri  ve Bayramlarda Doktor bulunmuyor. AKP iktidarı  Yazılı ve görsel Basında sürekli Sağlıkta Devrim yaptıklarını anlatıyor. Nerede ne yaptılar bilmiyorum ama Pehlivanköy’de Devrim yaptıkları gerçek. Bir İlçe akşamları ve tatil günlerinde sağlık konusunda kaderiyle baş başa bırakılıyorsa bunun adı olsa olsa Devrim olur.
Mesai saatlerinde İlçemizde Doktor olmadığı için vatandaşlarımız gece yarısı acil durumlarda  Babaeski’nin yolunu tutmak zorunda kalıyorlar. İnsan hayatı için dakikaların bile çok önemli olduğu düşünüldüğünde Acil durumlarda Babaeski’nin yolunu tutan vatandaşlarımız maalesef tamamen Allah’a emanet durumda kalıyorlar.
İlçe de bir nöbetçi Doktor bulundurmayan Sağlık İl Müdürlüğü insanların sağlığını  hiçe sayarken, Pehlivanköy İlçemizi de  Babaeski’nin köyü konumunda bırakıyor. 
İl Sağlık Müdürülüğü  akşamları ve tatil günlerinde Pehlivanköy’de neler yaşandığını,  İnsanların ne zorluklar çektiğini, nasıl mağduriyetler yaşadığını bilmiyor. Şikayetler konusunda bilgi sahibi oluyor ama çözüm noktasında bir şey yapmıyorlar. Ben MHP İlçe Başkanı olarak, konuyu defalarca yetkili makamalara götürdüm. Vatandaşın mağduriyetlerini anlattım. Ancak Sağlık Devrimcisi AKP’nin  yetkilileri konu hakkında hiçbir şey yapmadılar. Bu ilgisizlik ve vurdumduymazlığı bizzat Anara’ya giderek, Başbakan’a götüreceğim.” dedi.


Hiç yorum yok: