20 Ağustos 2013 Salı

Babaeski Belediyesinin Jokeri Zabıta Müdürü Hakan İnanç


Faruk Ceylan- -Babaeski Belediyesinin çalışkan  Zabıta Müdürü Hakan İnanç  için personeli; “Müdürümüz Belediyenin jokeridir” diyor.
Belediye’de işi olanın soluğu Zabıta Müdürü Hakan İnaç’ın  yanında aldığını söyleyen Belediye çalışanları, Müdürleri İnanç’ın çalışkanlığı ve pratik çözümleriyle sorunların üstesinden geldiğini ve Bababeski’lilere hizmet etmekten büyük keyif aldığını da ifade ediyorlar.
 Belediyenin çalışkan Müdürü Hakan İnanç’ı  Makamında ziyaret ettik. Kendisiyle yapmış olduğumuz görüşme sırasında, Müdür Hakan İnanç’ın yanına persenolden, vatandaşa kadar gelenlerle Makamının boş kalmadığına  bizde şahit olduk.
Hakan İnanç’ın, gerçekten de insanlara sevgiyle yaklaşımı, vatandaşın  işini  çözmede harcadığı gayret ve  en  önemlisi pozitif enerjisiyle  örnek  alınacak bir yönetici profilini ortaya koyduğuna şahit olduk.
Hakan İnanç her sabah saat 06.00’da kalktığını,vatandaş ziyaretlerinden sonra makamına geldiğini, mesai saati gözetmeden çalıştığını ve Babaeski'lilere hizmet etmek, onlara faydalı olmaktan büyük keyif aldığını söyledi.



Hiç yorum yok: